firma de transport auto

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
isacm

firma de transport auto

#1 Mesaj de isacm »

salariat care lucreaza la o firma care face transport de marfuri in comunitate pe baza unui contract cu alta firma , a luat amenda pe una din autostrazile ue ca a incalcat reguli de circulatie , amenda a venit pe firma dar este specificat ce a gresit soferul , acu asociatii vi sa isi recupereze acesti bani , dar soferul i-a anuntat azi ca de maine numai vine ca se angajeaza la alta firma, i-au cerut sa faca scris si nu avrut , cum procedez la inchiderea contractului = eu le-am spus ca trebuie sa faca o adresa dupa ce trec 3 zile ca nu s-a prezentat la servici si sa mentioneze si ceea ce a gresit afara, si sa o trimita la el acas cu confirmare de primire , dupa primirea confirmarii fac inchidere pentru neprezentare la locul de munca , e bine cum i-am sfatuit ?

herganiec

Re: firma de transport auto

#2 Mesaj de herganiec »

nu inchideti contractul.. daca nu mai vine la lucru il pontati nemotivat..apoi ii faceti adresa scrisa cu confirmare de primire, sa se prezinte la serviciu pt clarificari si referitor la amenda primita.
Daca nu vine atunci puteti sa il dati afara si sa il dati si in judecata pentru recuperarea cv amenzii primite de el.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

isacm

Re: firma de transport auto

#3 Mesaj de isacm »

multumesc

Scrie răspuns