Lucru in retea
Lucru in retea
Lucrez pe mai multe calculatoare in retea, unul dintre calculatoare are rolul de server. Pot sa lucrez in acelasi timp de pe calculatoare diferite , de exemplu, in meniul intrari dar pe nedefinit si in acelasi timp pe materii prime?
- danilevicis
Re: Lucru in retea
DA
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Chiar daca lucrez pe aceeasi firma?
- fagarasa176
Da chiar daca
Este adevarat probleme pot aparea cand se lucreaza pe aceeasi tabela, in situatia d-vs intrari
Este adevarat probleme pot aparea cand se lucreaza pe aceeasi tabela, in situatia d-vs intrari
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Ce probleme pot sa apara?
sa va puna sa asteptati putin, pana termina cine a deschis primul intrarile, sau sa dea nr de nir acelasi(mai rar) pt ca daca unul nu a validar intrarea inca, calcualtorul nu a inregistrat nr respectiv de nir si se aloca automat la primul care acceseaza intrarile..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Problema este ca o persoana lucreaza pe nedefinit la magazine si alta persoana trebuie sa lucreze pe materii prime si vreau sa stiu daca se incurca la notele contabile.
nu se incurca.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Lucram intr-o retea locala 2 persoane pe aceeasi firma in Operatii-Intrari si am observat ca se dubleaza numarul de intrare. Este asta o problema, trebuie rectificat ceva (sterse inregistrarile cu numar dublat)?
nu se dubleaza doar modificati unul din numere cu altul.
Deci ala ar fi numar de NIR intern (emis automat de program) si nu afecteaza inregistrarile contabile? Noi nu folosim Saga la gestiune - Nirurile se primesc de la o farmacie cu program propriu de gestiune...
da.
Hip hip ura - am scapat de refacerea notelor
Mercic!