Preluare facturi
Preluare facturi
Am preluat in noul program facturile din anul precedent in cont 999 dar nu le vad in fisa de cont al furnizorului.
Re: Preluare facturi
cum ati procedat?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am preluat balanta la furnizori am introdus suma totala. Apoi la intrari am i trodus data 31.12.2015. Nedefinit preluare sold tva 24 cont 999. Si am introdus fiecare fact in parte pentru fiecare furnizor pana am ajuns la sold
le-ati validat?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
- fagarasa176
A'ti selectat perioada 01.12.2015.....?
Ultima oară modificat Lun Mar 14, 2016 4:11 pm de către fagarasa176, modificat 1 dată în total.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Da am selectat. Sau poate nu procedez bine . Situatii listari . Fise conturi. Societatea. De la 01.12.2015 - pana la 29.02.2016. Cumulare pe document .
la mine apar, am facut un test acum.
Nu stiu de ce nu va apar...
Nu stiu de ce nu va apar...

In loc de "999" treceti la cont "604" sau orice din cls.6.
Buna ziua,
Am preluat o firma din ianuarie. avea un furnizor neachitat cu o singura factura din decembrie( 2454,36 ron). la preluare date contabile am trecut 401.azur si suma. O preia la soldul furnizorului dar in februarie cand o platesc nu-mi apare sa o bifez in regsitrul de casa. unde am gresit?
va multumesc!
Am preluat o firma din ianuarie. avea un furnizor neachitat cu o singura factura din decembrie( 2454,36 ron). la preluare date contabile am trecut 401.azur si suma. O preia la soldul furnizorului dar in februarie cand o platesc nu-mi apare sa o bifez in regsitrul de casa. unde am gresit?
va multumesc!
Trebuie întrodusă factura în ecranul intrări.
Pentru KalapisM
Furnizorii/clientii nu se introduc manual la "prealuare date contabile"/"pla conturi", ci prin meniul "furnizori"/"clienti" sau cum spunea si SeptimiuV il poti introduce si direct prin meniurile "intrari"/"iesiri" (de unde tot la "furnizori"/"clienti" ajungi daca nu exista partenerul in cauza), precum daca eset posibil sa nu modfici nici datele de la "cont analitic", adica nu o sa ai 401.azur, ci "401.00001 - Azur SRL".
Referitor la incasare/plata citeste aici (nu este nevoie sa creezi la furnizori/clienti analatic cu denumire):
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=26977
Furnizorii/clientii nu se introduc manual la "prealuare date contabile"/"pla conturi", ci prin meniul "furnizori"/"clienti" sau cum spunea si SeptimiuV il poti introduce si direct prin meniurile "intrari"/"iesiri" (de unde tot la "furnizori"/"clienti" ajungi daca nu exista partenerul in cauza), precum daca eset posibil sa nu modfici nici datele de la "cont analitic", adica nu o sa ai 401.azur, ci "401.00001 - Azur SRL".
Referitor la incasare/plata citeste aici (nu este nevoie sa creezi la furnizori/clienti analatic cu denumire):
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=26977