facturare in rosu
facturare in rosu
cum facturez un produs fara sa fie in stoc adica in rosu
Re: facturare in rosu
Pai si cum vrei sa vinzi ceva ce nu ai? Da mai mutle detalii.
marfa vine cu aviz de insotire dar fara pret apoi vine factura, dar pana vine factura cum facturez eu ? Multumescbalazse scrie:Pai si cum vrei sa vinzi ceva ce nu ai? Da mai mutle detalii.
apoi, faci receptia de pe aviz, normal ca de pe factura.
validezi
poti factura la randul tau.
cand vine factura finala o introduci normal pe intrari si apesi butonul asociere aviz, completezi ce e nevoie si programul rezolva restul.
validezi
poti factura la randul tau.
cand vine factura finala o introduci normal pe intrari si apesi butonul asociere aviz, completezi ce e nevoie si programul rezolva restul.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru EneD731
Referitor la postare:
Referitor la topic:
In mod normal ar trebui sa existe o comanda unde sa fie trecut pretul si asa cum zicea HerganieC poti inregistra receptia prin aviz.
Referitor la postare:
In ceea ce priveste statul de plata, devalideaza-l si apasa pe "actualizare date".tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
Referitor la topic:
In mod normal ar trebui sa existe o comanda unde sa fie trecut pretul si asa cum zicea HerganieC poti inregistra receptia prin aviz.
am rezolvat si cu facturarea in rosu,
mai am o nelamurire: cum emit bon fiscal cu o casa de marcat compatibila (Datecs)
mai am o nelamurire: cum emit bon fiscal cu o casa de marcat compatibila (Datecs)
Foloseste extensia MarketLine.
vreti sa listati bonul fiscal din program pe o casa de marcat Datecs?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”