perioada fiscala 112
perioada fiscala 112
Sunt microintreprindere, anul trecut am avut un singur salariat,perioada fiscala de depunere d112 este lunara.E corect?
multumesc!
multumesc!
Re: perioada fiscala 112
septimiuv scrie:Da.
Uitasem ce era mai important.
Anul acesta raman tot la perioada fiscala d112 lunar?trebuie a mai depun vreo declaratie?
multumesc de ajutor!
Tu ceri bani clienților tăi pentru serviciile contabile? 

Buna seara , in legatura cu acest subiect va rog sa ma ajutati cu o neclaritate pt o firma inffintata in dec 2015 dar fara angajati pe 2015, acum am inregistrat primul contract de munca in ianuarie2016, daca indeplinesc conditia de: nr mediu de salariati estimat de pana la 3 exclusiv si venit total estimat sub 100 000 euro pot alege perioada fiscala trimestriala ? sau merg pe lunar Va multumesc 

la C-ta m-au pus sa fac decl 010 - si sa trec acum la decl 112 trimestrial daca vreau pt anul 2016 deoarece am pana in 3 sal - termen de depunere 25 ianuarie, ori daca ai ales in 010 pt decl 112 lunar prin optiune anul trecut, iar trebuie sa depui decl 010 si sa alegi lunar prin optiune
anul 2016 -lunar , abia in 2017 poti alege trim daca te incadrezijuravlev scrie:Buna seara , in legatura cu acest subiect va rog sa ma ajutati cu o neclaritate pt o firma inffintata in dec 2015 dar fara angajati pe 2015, acum am inregistrat primul contract de munca in ianuarie2016, daca indeplinesc conditia de: nr mediu de salariati estimat de pana la 3 exclusiv si venit total estimat sub 100 000 euro pot alege perioada fiscala trimestriala ? sau merg pe lunar Va multumesc
multumesc frumos pt raspuns 

astazi am fost la anaf si optiunea corecta este trimestrial , s-a tinut cont de faptul ca in 2015 CA a fost 0 si nu am avut angajati 

-
Salut.Am o problema.Un Admin.,caruia i se depune lunar D 112,are o problema si mi-a cerut depunerea acum a D 112,on-line,deoarece cei de la ANAF ii solicita si D 112 din luna martie a.c..Am incercat sa depun D 112 si primesc urmatoarea eroare "E: angajator (1)
eroare regula: R_DEC_FUTURE: Nu puteti depune o declaratie pentru aceasta perioada".Adevarul e ca pentru luna februarie 2016,am trimis on-line, pe data de 03.03.2016.Ce a-si putea face.Sa ma duc la ghiseu sau sa mai astept...Multumesc...
eroare regula: R_DEC_FUTURE: Nu puteti depune o declaratie pentru aceasta perioada".Adevarul e ca pentru luna februarie 2016,am trimis on-line, pe data de 03.03.2016.Ce a-si putea face.Sa ma duc la ghiseu sau sa mai astept...Multumesc...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Cum să-i ceară să depună 112 acum, pentru martie? Ăia sunt normali? Eroarea aia exact aia arată: că nu poți depune declarații pentru viitor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc Tomac...Admin.are de primit ceva bani de la ANAF,in val.de 8000 lei si de aceea el se agita asa.Oricum maine ma duc la ghiseu si am sa cer lamuriri cu problema aceasta...
-
tomac ai avut dreptate."Fetele"de la ANAF-ul din localitate, habar nu au de faptul ca pe luna Martie, inca nu se depune D 112.Cred ca au fost angajate"pe oua".Ele au dat niste telefoane si mi-au dat dreptate.Insa nu si-au cerut scuze,poate pe viitor...