Buna ziua,
Diferenta favorabila dintre 7651 si 6651 este considerata ca fiind venit neimpozabil?
Venit neimpozabil
Re: Venit neimpozabil
toata suma din 7651 e neimpozabila .
"(1) Baza impozabilă a impozitului pe veniturile microîntreprinderilor o constituie veniturile din orice sursă, din care se scad:
h) veniturile din diferențe de curs valutar; "
doar "în cazul contribuabililor care își încetează existența " se pune problema de diferenta intre 7651 si 6651 .
"(1) Baza impozabilă a impozitului pe veniturile microîntreprinderilor o constituie veniturile din orice sursă, din care se scad:
h) veniturile din diferențe de curs valutar; "
doar "în cazul contribuabililor care își încetează existența " se pune problema de diferenta intre 7651 si 6651 .
Și la restul, dar numai în trimestrul IV.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
"b) în trimestrul IV sau în ultimul trimestru al perioadei impozabile, în cazul contribuabililor care își încetează existența " ca se intelege ca in cazul celor ce isi inceteaza existenta in trim IV
nu puteau scrie clar asa ?
"b) în trimestrul IV sau în ultimul trimestru al perioadei impozabile SI în cazul contribuabililor care își încetează existența "
nu puteau scrie clar asa ?
"b) în trimestrul IV sau în ultimul trimestru al perioadei impozabile SI în cazul contribuabililor care își încetează existența "
Ba da, puteau. Dar în România nu dă bine să scrii legi clare. E mai util să scrii legi din care înțelege fiecare ce vrea nu ceea ce trebuie. Și apoi ai motiv să te lauzi că rescrii legea într-un format ușor de citit și de înțeles.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.