Buna ziua!
La bilantul din 2014 s-a inregistrat impozitul pe profit in ct.698 si in formularul 20 de profit si pierdere de asemenea in dreptul casutei cu impozit pe evnit, desi societatea era platotoare de impozit pe profit si avea de plata impozit pe profit. IN D101 s-a trecut corect la randul cu impozit profit (fosta contabila a facut aceste inregistrari). Intre timp, in luna octombrie 2015 am primit un aviz de la ANAF ca nu corespunde bilantul cu D101 si sa corectam. Le-am raspuns printr-o adresa ca nu pot corecta bilantul ,pt. ca acolo este trecut gresit si sa corecteze la ei. Eu nu stiu cum sa fac acum, avand in vedere ca bilantul este intangibil, trec si eu suma de inceput an in ct. 698 in loc de 691, asa cum a fost intocmit sau il pot trece pe ct. 691, avand in vedere ca a fost facuta sesizarea? Pt. raportarea din 30.06.15 l-am trecut la 698 pt. ca inca nu am primit acel aviz de la ANAF.
Multumesc!
inscriere suma impozit in casuta incorecta
Re: inscriere suma impozit in casuta incorecta
eu l-as trece pe 691.
Și eu.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Va multumesc tare mult pt. raspunsuri.
Week-end placut! -- departe de calculator
Week-end placut! -- departe de calculator

Vad ca in F20 anul acesta impozitele din 698 si 691 sunt impreuna, deci nu mai e nevoie sa aleg casuta, nu m-am uitat inainte sa postez...La bilantul din 2014 era trecuta gresit suma la imp.venit, trebuia la imp.profit.
Buna ziua!
Am vazut ulterior postarii mesajului ca informatiile care erau la bilantul pt.2014 in F20 acum se regasesc in F30, de la rd. 221 pana la sfarsit. Am trecut acolo, la rd. 286 impozit acea suma care era trecuta gresit in bilantul din 2014.
Multumesc!
Am vazut ulterior postarii mesajului ca informatiile care erau la bilantul pt.2014 in F20 acum se regasesc in F30, de la rd. 221 pana la sfarsit. Am trecut acolo, la rd. 286 impozit acea suma care era trecuta gresit in bilantul din 2014.
Multumesc!