revisal

iond708

revisal

#1 Mesaj de iond708 »

am descarcat versiune noua de REVISAL, si cand am validat registrul din Saga am eroare. va multumesc!

prunam

Re: revisal

#2 Mesaj de prunam »

tomac scrie:Nu era nevoie să actualizați REVISAL.
Mergea și cu versiunea 5.0.8 până la adaptarea aplicațiilor proprii.

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

mai actualizeaza programul Saga o data.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

popescum79

#4 Mesaj de popescum79 »

Buna seara,

Am incercat sa validez in revisal un xml creat acum , dupa actualizarea versiunii saga 469. Initial am vrut sa modific un cor. mesajul si dupa revenirea la anteriorul a fost/este:

"Cod COR invalid... versiunea
Campul functie/ocupatie nume este obligatoriu si trebuie sa contina o valoare"

Nu realizez unde am gresit , am completat ce trebuie in saga \

stoiculescua

#5 Mesaj de stoiculescua »

Da eroare cu ambele versiuni de Revisal ( 5.0.8 si 6.0.4 ), dar erorile sunt diferite.

stoiculescua

#6 Mesaj de stoiculescua »

Gata, merge cu versiunea 6.0.4
Am mai instalat odata Saga si inca odata Revisal 6.0.4 si vad ca nu mai da nici o eroare.
Bafta

popescum79

#7 Mesaj de popescum79 »

Buna seara,
Am reactualizat Saga acum, revisal reinstalat, am aceeasi eroare.
Am incercat sa validez si ceva xml ''uri mai vechi-la fel...
Nu realizez unde este problema

balazse

#8 Mesaj de balazse »

Si daca postezi acelasi lucru in mai multe locuri atunci dintr-o data se va rezolva problema?
Scuze, dar chiar crezi ca daca postezi intr-un singur loc nu vei primii raspuns?

popescum79

#9 Mesaj de popescum79 »

Buna, Postarea simultana a fost o eroare.Nu prea apelez la forum dar daca asa se pune problema , multumesc pentru suport si profesionalism

balazse

#10 Mesaj de balazse »

Cum se pune problema? Ii o problema daca esti atentionat ca nu procedezi corect?
Ai dat dovada de mare profesionalism, ii drept. :wink:

tudoraf841

#11 Mesaj de tudoraf841 »

pana la urma sa lasam rautatile ca saga nu ne-a lasat niciodata si sa aflam care este solutia ca in seara asta trebuie sa transmit rvs si sant disperat. am epuizat toate variantele pe care le stiu adica actualizare saga la sapte si jumatate dezinstalare program rvs si instalare din nou la ora opt si degeaba

parolean443

#12 Mesaj de parolean443 »

Mai astia cu programul SAGA de doua ore ma chinui sa trimit un rahat de revisal ce p... ati facut de nu se poate valida corect in versiune 469. Am dezinstalat am reinstalat revisal inca o data am instalat update saga si nimic aceiasi prostie......"Cod cor invalid ....." si "Camp functie ......"
Rezolvarea carei......sunt foarte nervos pe drept ca sunt bani mei....

prunam

#13 Mesaj de prunam »

parolean443 scrie:Mai astia cu programul SAGA de doua ore ma chinui sa trimit un rahat de revisal ce p... ati facut de nu se poate valida corect in versiune 469. Am dezinstalat am reinstalat revisal inca o data am instalat update saga si nimic aceiasi prostie......"Cod cor invalid ....." si "Camp functie ......"
Rezolvarea carei......sunt foarte nervos pe drept ca sunt bani mei....
.. eu cred ca habar nu ai cata munca inseamna sa implementezi modificarile astora de la ITM, apoi sa testezi, sa "incerci" toate cazurile pe care le-ai putea intalni .. sa gasesti bug-urile ... sa le remediezi ... nu este treaba de 2 ore ... aveti fratilor rabdare ... arde tara daca nu depuneti un revisal !? .. care ati luat amenda pana acum pentru ca ati depus un revisal cu intarziere de 2-3 zile (exceptand angajarile) ... ?!

parolean443

#14 Mesaj de parolean443 »

Bun, la cine sa trimitem amenda daca nu se depune revisalul ..... Fratilor

prunam

#15 Mesaj de prunam »

... la mine ... achit eu toate amenzile daca le luati ca ati depus revisal-ul cu intarziere din cauza SAGA-lui ...

Scrie răspuns