parolean443 scrie:Mai astia cu programul SAGA de doua ore ma chinui sa trimit un rahat de revisal ce p... ati facut de nu se poate valida corect in versiune 469. Am dezinstalat am reinstalat revisal inca o data am instalat update saga si nimic aceiasi prostie......"Cod cor invalid ....." si "Camp functie ......"
Rezolvarea carei......sunt foarte nervos pe drept ca sunt bani mei....
Până se rezolvă, în vreun fel sau altul, aceste probleme legate de REVISAL, eu vă propun ca în loc să-mi jigniți cel mai bun prieten, programul SAGA și pe cei care lucrează acolo, mai bine învățați să scrieți corect!Aveți cel puțin patru greșeli de exprimare.Îmi cer scuze, în numele dvs., pentru cuvintele urâte pe care le-ați adresat celor de la SAGA, indiferent în ce stare de spirit v-ați aflat la acel moment!Pe acest forum nu se practică așa ceva!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Dupa parerea mea ar trebui incercat cele postate de SeptimiuV:
septimiuv scrie:Dezinstalați revisalul, ștergeți de pe calculator folderul TEAMNET și reinstalați, dar nu în program files.
Dacă se ține evidența salariaților în revisal, se face întâi o salvare.
Daca nici asa nu functioneaza, cea mai buna solutie este sa se foloseasca de back-up-ul inainte de vers.469, adica sa reveniti la acea baza de date cu vers.468 (maxim pierdeti inregistrarile din cursul zilei de ieri/azi) si validati cu ReviSal 5.0.8.
Oricum este posibil ca exista un bug si in programul celor de la TeamNet (la 5.0.8 au exista 30 de versiuni si niciodata nu au afisat nimic).
@parolean443
Ai platit o licenta la SAGA si vrei sa-ti functioneze revisal-ul care e facut TeamNet.
Acum, nu toata lumea e inteligenta si logica, dar nesimtirea nu are scuze. Ai un avertisment. La urmatoarea abatere platesti in alta parte, pentru ca la noi nu vei mai putea.
Salut.Nu am actualizat Saga PS cu noul Revisal.Cine la actualizat Saga PS 256, cu noul Revisal merge cu validarea de la Rev.6.0.4..Am patit-o cu Saga C si acum sunt in Stand By.Daca e aceeasi eroare ca si la Saga C,rog cei ce au actualizat sa ne spuna daca e ok.Multumesc...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Pentru AureL211252
Faci un back-up (folder Saga) pentru Saga PS, faci o salvare de baza de date la ReviSal 5.0.8, iar daca ceva nu merge cum trebuie revii la versiunea veche, adica stergi folderul si copiezi inapoi back-up-ul, precum poti dezinstala ReviSal 6.0.4 si sa instalezi inapoi ReviSal 5.0.8.
Oricum inainte de fiecare actualizare este bine sa faci un back-up, deci nu ii mare "efort".
Domnule Administrator, cand trebuie sa transmiti 15 contracte de munca si mai ales cand se lucreaza cu fonduri UE, cei care te verifica nu ii intereseaza daca a functionat sau nu programul, trebuie sa fie transmis cu data corecta, dupa cum au spus acei „Frati si Tovarasi” de mai sus „care ati luat amenda pana acum pentru ca ati depus un revisal cu intarziere de 2-3 zile (exceptand angajarile) ... ?!”, si primesti mail cu actualizare, bucuros actualizezi programul, generezi xml, actualizezi prog. Revisal si VERIFICI xml, bucuros ca ai scapat si BUM EROARE, dupa cum se vede mai sus nu sunt singurul care are probleme, puneti va in locul celor care au intampinat astfel de erori, nu cred ca ati vrea sa fiti langa acea persoana care are astfel de probleme sa auziti ce se „coboara” in acel moment din ceruri. Problema se rezolva rapid daca in sectiunea actualizari a programului nu era scris sec „S-a actualizat formatul de raportare pentru Revisal.”, cand cumperi un televizor nu iti arunca cineva telecomanda in mana si atat, ai instructiuni pentru ori ce tip de utilizator si unul cu nesimitire mare, fara inteligenta si logica ar fi citit acele instructiuni si ar fi rezolvat problema singur; avand structura de la TeamNet a programului si rezolvand dumneavoastra anumite bug-uri se stia de aceasta eroare si se putea scrie cateva cuvinte in plus „S-a actualizat formatul de raportare pentru Revisal. – in caz de eroare accesati linkul”, da am rezolvat rapid problema dupa anumite explicatii, acestea fiind spuse domule administrator in loc de „Ai un avertisment” ar fi trebui sa sune „Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate” si nu pentru mine ci pentru restul care au intampinat probleme, nimeni nu stie ca este vina TeamNet noi verificam ce genereaza programul SAGA, asa ar proceda un Administrator.
In toata aceasta "istorie cu Revisalul 6.0.4.",Programul Saga nu are nici o tangenta cu erorile aparute de la TeamNet.Cine a avut probleme,inclusiv eu,am cerut sprijin de la colegii de pe Forum si am fost ajutati.Ar trebui sa fim mai atenti la cuvintele folosite,poate putin prea triviale,insa sa cerem ajutor de la colegi, prin a explica detailat ce probleme intampinam.Marea majoritate a colegilor(inclusiv si eu) sunt utilizatori ai programelor Saga si nu informaticieni sau programatori IT.Parolean443 si eu am fost putin disperat si am cerut ajutor,deoarece erau niste angajari aparute de moment si erorile au fost lungi si neremediabile pe moment.Insa Tomac si Balazse ,dar si altii,mi-au explicat pas cu pas ce am de facut,dand de capat erorilor aparute...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...