Buna ziua,
Cum introduc o factura furnizor de servicii prin Intrari? Daca o introduc in Articole contabile nu o am in declaratia 394.
MUltumesc
Factura furnzior servicii
Re: Factura furnzior servicii
Ori creezi un tip de articol, reparații auto, de exemplu, și îi asignezi contul 611, ori pe Nedefinit și pui contul contabil corespunzător serviciului pe care-l contabilizezi.
La articole, la tipuri nu am decat cele din categoria stocurilor si cateva discounturi, deci nu stiu cum sa-i asignez un cont de cheltuiala (611, 628, etc.), iar la Intrari, la Tip Nedefinit am doar conturile 301, 3022, 3028, 371 si 704.
Scuze, acum am observat, se poate crea un tip de articol corepsunzator unui cont de cheltuiala si apoi crea articole in cadrul acestui tip.
Multumesc
Multumesc
La articole ai butonul Adaugă. Deci poși să mai creezi câte vrei.
Pe Nedefinit, când ajungi în coloana Cont, tastează contul de cheltuială dorit (611, 626, 628......). Merge garantat. Și data viitoare cînd vei mai înregistra, o sa-ți apară și acest cont în listă.
Pe Nedefinit, când ajungi în coloana Cont, tastează contul de cheltuială dorit (611, 626, 628......). Merge garantat. Și data viitoare cînd vei mai înregistra, o sa-ți apară și acest cont în listă.