Intr-adevar, sunt doua date de consemnare. Si cum pot sti daca s-a transmis doar ultima modificare (incetarea o vad pt ca nu mai este activ) sau si cea din 01.05?
Multumesc!
Marire salariu minim la singurul angajat
Re: Marire salariu minim la singurul angajat
Alta intrebare: am facut modificari de salariu cu 01.05 la mai multi salariati, am dat la fiecare copiere fisier, dar de transmis am transmis un singur fisier.
Voi cum procedati? Incarcati dupa fiecare modificare fisierul in Reges?
Multumesc frumos!
Voi cum procedati? Incarcati dupa fiecare modificare fisierul in Reges?
Multumesc frumos!
cand dati (copiere fisier) se salveaza toti angajatii chiar daca ati facut modificari sau nu.
deci ultima salvare contine toate modificarile facute in aceeasi zi chiar daca faceti 10modificari.
deci ultima salvare contine toate modificarile facute in aceeasi zi chiar daca faceti 10modificari.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Asta inseamna ca, daca de exemplu uiti sa faci o incarcare, ea se va transmite automat odata cu urmatoarea incarcare pe care o vei face?
daca e in aceeasi zi.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Am inteles. Va multumesc!
-
Întotdeauna se transmite ultima"poză". Ultima stare de fapt pentru toți salariații din baza de date. De aceea zic că e o diferență între legal și tehnic. Legal trebuie transmisă o angajare cu o zi ÎNAINTE și o CONCEDIERE în 20-1 zile DUPĂ. Dar tehnic dacă transmit azi, vor fi raportate ambele situații.