facturi lei si euro
facturi lei si euro
Am o firma de transport marfa.Daca emit facturile in Saga cum pot trece pe factura valoarea in lei dar si in euro? Am vazut ca sunt firme care completeaza in Saga asa.
- fagarasa176
Re: facturi lei si euro
Nu ai cum
Ca sa apara ambele valute trebuiesc emise prin meniul iesiri valuta
Ca sa apara ambele valute trebuiesc emise prin meniul iesiri valuta
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
doar daca completati manual la informatii suplimentare datele in valuta si cursul valutar. informativ.
Eu le intocmesc la iesiri valuta, astfel pe factura apare valoarea in euro si cea in lei.
- fagarasa176
Hai sa zicem ca la incasare cv in lei o mai rezolvistefi scrie:Eu le intocmesc la iesiri valuta, astfel pe factura apare valoarea in euro si cea in lei.
Dar te'ai gandit ca la inchidere de luna iti reevalueaza soldul in valuta?
Si ca trebuie sa nu uiti sa debifezi de fiecare data?
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna ziua!
Imi cer scuze, am fost plecata cateva zile, nu am putut raspunde. Avand in vedere ca introduc prestarile de servicii pt. societatile din Romania la intrari valuta, facturile respective nu se reevalueaza la sfarsit de luna, ma refer la cele care sunt facturate catre societati cu RO.
Multumesc!
Imi cer scuze, am fost plecata cateva zile, nu am putut raspunde. Avand in vedere ca introduc prestarile de servicii pt. societatile din Romania la intrari valuta, facturile respective nu se reevalueaza la sfarsit de luna, ma refer la cele care sunt facturate catre societati cu RO.
Multumesc!