recuperare contributie pentru concedii si indemnizatii medic
-
recuperare contributie pentru concedii si indemnizatii medic
V-aş ruga să-mi spuneţi, dacăstiţi cum este cu sumele de concedii medicale pentru care nu s-a depus cerere de rambursare la Casa de sănătate, deoarece nu se mai pot recupera, am inţeles, prin declaraţia 112, trecand lunar sume la deductibil.
Sper să nu-i pierd, sunt bani destul de mulţi.
Mulţumesc.
Sper să nu-i pierd, sunt bani destul de mulţi.
Mulţumesc.
Re: recuperare contributie pentru concedii si indemnizatii m
depui cerere de recuperare daca esti in termen, daca nu, hasta la vista baby
buna ziua,
am avut si eu 4 concedii medicale, am fost sa depun dosarul pt recuperarea banilor insa mi a lipsit ceva la dosar si asa ma suparat atitudinea doamnei de acolo incat am renuntat a ma mai intoarce sa il depun, imi lipsea opis ul la dosar si nu a vrut sa il primeasca
(
pot recupera lunar suma trecand in D112 la RD15 suma deductibila? eu am incercat insa imi da eroare, dar poate mai trebuie trecuta prin alta parte si nu stiu eu.
va multumesc si sa aveti o saptamana usoara!
am avut si eu 4 concedii medicale, am fost sa depun dosarul pt recuperarea banilor insa mi a lipsit ceva la dosar si asa ma suparat atitudinea doamnei de acolo incat am renuntat a ma mai intoarce sa il depun, imi lipsea opis ul la dosar si nu a vrut sa il primeasca

pot recupera lunar suma trecand in D112 la RD15 suma deductibila? eu am incercat insa imi da eroare, dar poate mai trebuie trecuta prin alta parte si nu stiu eu.
va multumesc si sa aveti o saptamana usoara!
Nu se poate ceea ce doriți. Compensare se poate face doar în luna în care există concedii medicale și doar în limita contribuției la FNUASS. În lunile ulterioare compensarea nu mai este permisă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Îl treci pe cheltuieli nedeductibile.
ok, multumesc mult pt raspunsuri.
seara buna sa aveti!
seara buna sa aveti!

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Am si eu o intrebare - unde trebuie depuse dosarele vietii?
Ma refer la adresa CAS din Bucucresti ! E cumva in Titeica? Sun la ei de azi dimineata si nu raspunde nimeni. Vai mama ei de tara!
O sa fac si Opis - sa nu ma duc la naiba in praznic si sa ma trimita la plimbare cum le sta in caracter...
Ma refer la adresa CAS din Bucucresti ! E cumva in Titeica? Sun la ei de azi dimineata si nu raspunde nimeni. Vai mama ei de tara!

Da, dosarele se depun la sediul din Titeica. Nu am avut opis la dosar.
Noi ieri am incasat contributia pt concedii si indemnizatii...la un dosar depus in Mai.2015.
Noi ieri am incasat contributia pt concedii si indemnizatii...la un dosar depus in Mai.2015.