Buna ziua, am nevoie din nou de ajutorul dvs. - cand validez stocurile de la inchidere luna la productia in curs imi apare de doua ori porumb in loc de porumb si mazare. In modulul productie am completat ecranul din stg. si cel din dr. cu aceeasi cultura dar cred ca atunci cand am creat cultura de mazare in stg.ecranului era cultura porumb si de aici cred ca s-au amestecat. Acum nu stiu cum sa procedez. Daca sterg cultura mazare din ecranul din stg. se sterge si din ecranul dreapta si toate consumurile (am facut simulare) Daca ma pozitiones pe cultura porumb in ecran stg. - in dreapta se duce pe mazare.
Poate nu stiu nici sa explic cum trebuie dar nu mai stiu cum sa rezolv problema. Va rog daca puteti sa ma ajutati.
Productie
Re: Productie
In ecranul de "productie" ecranul are doua parti:
- partea de sus unde treci produsul finit;
- partea de jos unde treci produsele folosite pentru obtinerea produsului finit.
Este posibil ca sa iti apara atat in partea de sus, cat si in partea de jos denumirea de "porumb", dar ar fi fost bine sa existe o mica diferenta intre cele doua (un semn sau ceva) pentru a putea distinge cele doua, adica in partea de sus ai "porumb" care ii produs finit, si in partea de jos tot "porumb_" care ii materia prima, adica samanta de poruumb.
- partea de sus unde treci produsul finit;
- partea de jos unde treci produsele folosite pentru obtinerea produsului finit.
Este posibil ca sa iti apara atat in partea de sus, cat si in partea de jos denumirea de "porumb", dar ar fi fost bine sa existe o mica diferenta intre cele doua (un semn sau ceva) pentru a putea distinge cele doua, adica in partea de sus ai "porumb" care ii produs finit, si in partea de jos tot "porumb_" care ii materia prima, adica samanta de poruumb.
Nu m-am exprimat corect, partea de sus este impartita in doua
prima - comenzi si aici am trecut toate culturile
a doua am completat cum trebuie
nu stiu de ce in anul acesta am completat partea cu comanda, as vrea sa sterg dar nu cred ca pot, imi este teama ca se va sterge tot si nu mai pot reface productia. Cred ca atunci cand am introdus mazarea eram pe comanda de porumb.
prima - comenzi si aici am trecut toate culturile
a doua am completat cum trebuie
nu stiu de ce in anul acesta am completat partea cu comanda, as vrea sa sterg dar nu cred ca pot, imi este teama ca se va sterge tot si nu mai pot reface productia. Cred ca atunci cand am introdus mazarea eram pe comanda de porumb.
Dar ce treaba are meniul "comanda" cu cea de "productie"?
In meniul productie partea de sus stg. am completat culturile cu pret prestabilit iar in partea dreapta am tracut fara pret prestabilit si in partea de jos consumurile, credeam ca la final o sa vad usor diferentele dintre cost si pret prestabilit. Acum nu mai stiu cum sa fac, cred ca trebuie sa devalidez tot sa sterg si apoi sa fac din nou inregistrarile