eroare import date

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
samoilac

eroare import date

#1 Mesaj de samoilac »

buna seara,

va rog sa ma ajutati in urmat.probl:am importat datele din furnizori,clienti,articole ,intrari,iesiri;la articole nu am reusit ,se vad in fisier cand intru pe vizualizare la import date,dar imi da niste erori cand apas tasta import si imi apare mesajul ca s-au adaugat 0 articole si cand verific in fisiere- articole nu le regasesc .Mentionez ca celelalte sunt importate (furnizori,clienti,intrari,iesiri),nu am avut probl.pana la aceasta versiune.Imi recomandati sa le introduc manual pe cele care s-au adaugat in luna mai?

balazse

Re: eroare import date

#2 Mesaj de balazse »

Totusi cum ai facut importul? Ai facut import dintr-o salvare baza de date?

samoilac

#3 Mesaj de samoilac »

am dat export din diverse- export date ptr.fisierele enumerate din saga de la depozit ,iar pe calc.meu import date din diverse-import date fisierele care au fost exportate,s-au preluat toate mai putin fisierul articole.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

cred ca trebuie sa sunati la asistență Saga.
Eu folosesc săptămânal import de date dar NU din Export ci din arhiva generată de Saga și merge foarte bine.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

samoilac

#5 Mesaj de samoilac »

eu import numai fact. intrari ,productie, fact. iesiri,furnizori,clienti,articole si apoi fac salariile,operez extrasele de banca,inchit tva etc.Cred ca daca as lua din arhiva generata de saga nu as mai avea balantele in regula ,ptr.ca la depozit nu opereaza si salarii,etc.Dvs cand importati sapt.cum procedati inchideti si pe calc.de unde importati?As putea sa iau doar intrari,iesiri,productie?

va multumesc!

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Dar la import din salvare de baza de date, poti opta la fel ce informatii doresti sa importi.
Fa o salvare si incearca sa faci astfel importul data viitoare.

pascuc144

#7 Mesaj de pascuc144 »

Buna ziua,

Am testat un import in comenzi dintr-un fisier xls care a cuprins coloana COD si CANTITATE generat tot din saga din alta comanda mai veche, toate bune si frumoase s-au importat toate articolele si cantitatile , problema a aparut la cota de tva. Desi in articole cota este de 9% si la operarea manuala totul functioneaza perfect, la import mi-a pus cota 20%.

S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema ?

Scrie răspuns