Buna ziua!
Am un angajat cu timp partial de 1 ora. Si in luna iunie are lucrat 6 zile si 15 zile concediu medical cod 9 care se suporta tot din CCI.
La cas angajat imi pune 67 ron, si pana acum era 13. Este corect calculat de program oare? Mentionez ca este angajat din 01.02.2015 cu 125 ron.
Si la contributii societate: accidente munca si cas calculeaza cu alta baza de calcul.
Oare este corect?
Pana acum nu am avut concediu medical in Saga si vreau sa ma asigur ca este corect.
Multumesc!
concediu medical
Re: concediu medical
Da, este corect. Găsiți răspunsul și explicația pentru care se calculează această sumă, în codul fiscal la titlul de contribuții sociale.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
calcul accidente de munca
Buna ziua. Va rog daca se poate sa ma ajutati la modul de calcul contrib angajator accidente de munca. Va multumesc.
faceti salariile din saga? vedeti cum genereaza NC la validare luna.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru AdrigelA77
Poate te ajuta cele postate aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=25231
Poate te ajuta cele postate aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=25231
-
contributii sanatate la o luna intreaga de concediul medical
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am un salariat cu luna intreaga in concediu medical.
Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza contributia la pensii pentru salariat cu toata luna in concediu medical.
Va multumesc pentru ajutor.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am un salariat cu luna intreaga in concediu medical.
Va rog sa imi spuneti cum se calculeaza contributia la pensii pentru salariat cu toata luna in concediu medical.
Va multumesc pentru ajutor.
-
Am rezolvat, va multumesc.