Stiu ca insist, pentru ca am trimis si e-mail-uri la saga, dar nu ma las si mai incerc chiar daca imi iau castane.
Este vorba despre acel pret de vanzare din gestiunile global-valorice, din ecranul transferuri.
Programul pune automat pretul cu tva setat in articole, transferat din gestiunea cantitativ-valoarica in gestiunea global-valorica.
Doar ca gestiunile global-valorice vand cu un pret mai mare decat acesta (dat de adaosul comericial) care trebuie tastat manual la fiecare articol transferat.
S-ar putea seta procentul de adaos comercial la nivel de gestiune global-valoarica (in ecranul gestiuni) sau la nivel de articol (in ecranul articole) sau alta solutie?
Cu scuzele de rigoare, multumesc!
Preluare automata pret vanzare-transferuri
- danilevicis
Preluare automata pret vanzare-transferuri
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Re: Preluare automata pret vanzare-transferuri
Cred ca ceva ai gresit.
La transfer nu se preia pentru gestiunea global-valorica pretul de vanzare din meniul "articole", ci doar daca se transfera intr-o gestiune cantitativ-valorica cu evidenta la pret de vanzare.
La gestiunea global-valorica ai posibilitatea sa treci pretul de vanzare la fiecare articol in parte sau treci la primul articol ca si global.
La transfer nu se preia pentru gestiunea global-valorica pretul de vanzare din meniul "articole", ci doar daca se transfera intr-o gestiune cantitativ-valorica cu evidenta la pret de vanzare.
La gestiunea global-valorica ai posibilitatea sa treci pretul de vanzare la fiecare articol in parte sau treci la primul articol ca si global.
- danilevicis
Reiau pe scurt.
1. In config soc, este pusa bifa pe :Ev. marfuri la pret de vanzare pe gestiuni distincte"
2. In articole am tip produs finit " produs1" kg 10 lei fara tva, 10.9 lei cu tva
3. In Transferuri, gestiune predatoare " gestiune1 canti-valorica" >> gestiune primitoare gestiune global-valorica " magazin 1"
5. Articol transferat produs finit "produs1" din "cantitativ-valoric">> pret unitar 10 lei , pret vanzare 10.9 lei. Eu tastez manual 12 lei, pretul cu care vreau sa ajunga in magazinul global valoric.
1. In config soc, este pusa bifa pe :Ev. marfuri la pret de vanzare pe gestiuni distincte"
2. In articole am tip produs finit " produs1" kg 10 lei fara tva, 10.9 lei cu tva
3. In Transferuri, gestiune predatoare " gestiune1 canti-valorica" >> gestiune primitoare gestiune global-valorica " magazin 1"
5. Articol transferat produs finit "produs1" din "cantitativ-valoric">> pret unitar 10 lei , pret vanzare 10.9 lei. Eu tastez manual 12 lei, pretul cu care vreau sa ajunga in magazinul global valoric.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Corect.
Sa inteleg ca ai dorii sa iti apara o lista de preturi din care sa poti alege?
Poate s-ar putea introduce ca la "transfer" sa apara la fel ca la "iesiri" in cazul in care sunt setate doua preturi de vanzare.
Incearca sa trimiti un e-mail cu sugestia.
Sa inteleg ca ai dorii sa iti apara o lista de preturi din care sa poti alege?
Poate s-ar putea introduce ca la "transfer" sa apara la fel ca la "iesiri" in cazul in care sunt setate doua preturi de vanzare.
Incearca sa trimiti un e-mail cu sugestia.
- danilevicis
Am mai trimis, dar nu ma mai baga nimeni in seama deja....
Orice ar fi bun, numa' sa nu tastez manual....
Aceiasi problema ar fi si cu pretul prestabilit din ecranul productie. Mi-as dori sa pot pune preturile mele automat, nici cel propus de program pe baza consumurilor, nici cel manual nu ma ajuta

Orice ar fi bun, numa' sa nu tastez manual....
Aceiasi problema ar fi si cu pretul prestabilit din ecranul productie. Mi-as dori sa pot pune preturile mele automat, nici cel propus de program pe baza consumurilor, nici cel manual nu ma ajuta
Buna ziua!Ai mai reusit ceva in legatura cu aceasta problema?
- danilevicis
Mereu acelasi raspuns:" Nu avem in vedere."