Calcul concedii medicale.
-
Calcul concedii medicale.
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum calculez un medical cod boala 06-Urgenta medico-chirurgicala acordat de la 16.04.2014-23.04.2014-zile calendaristice 8,lucratoare sunt 5-cat suporta unitatea si cat casa de sanatate? sau fiind urgenta suporta Casa de sanatate IN TOTAL? va multumesc f.f.mult.
Re: Calcul concedii medicale.
fa-l in Saga..ca il calculeaza el
-
Dar nu trebuie sa scriu pe doua rubrici la medicale si sa specific din fond salarii atat si 1 zi din cci?
ca asa ar fi ? INCA CEVA PRIMA SI A DOUA ZI DE PASTI ESTE LIBERA AR RAMANE 5 ZILE LUCRATOARE,
ASTA AR FI INTREBARE CA EU TREBUIE SA SELECTEZ DACA ESTE DIN FD. SALARII SAU CCI? va multumesc ffff mult.
ca asa ar fi ? INCA CEVA PRIMA SI A DOUA ZI DE PASTI ESTE LIBERA AR RAMANE 5 ZILE LUCRATOARE,
ASTA AR FI INTREBARE CA EU TREBUIE SA SELECTEZ DACA ESTE DIN FD. SALARII SAU CCI? va multumesc ffff mult.
concediu pt urgenta medico-chirurgicala din 16.04.2014-23.042014 ( 5zile) e suportat integral de angajator (100%).
-
multumesc f.f.mult ptr.rasounsul dat.
Cum adica suportat integral de angajaror (discutam de 5 zile calendaritica si nu lucratoare pentru perioada ce suporta angajatorul)?
Perioada 16-20.04.2014 va fi suportat de angajator (3 zile), iar perioada 21-23.04.2014 va fi suportat din CCI (2 zile).

Perioada 16-20.04.2014 va fi suportat de angajator (3 zile), iar perioada 21-23.04.2014 va fi suportat din CCI (2 zile).
Buna ziua,am o situatie similara,o angajata are concediu medical cod 06 in perioada 24.03-28.03 si alt concediu cu cod 01 de pe 29.03-31.03.In Saga,la concedii am trecut cel initial ,perioada iar la nr de zile apare 3 suportat din FS. Apoi al doilea concediu cu cod 01 de 3 zile suportat din CCI. E bine asa? stiu ca la concediul initial primele 5 zile calendaristice sunt suportate din FS apoi celelalte din CCI.E corect cum a calculat programul? va multumesc
Nu iti putem da nici un raspuns, deoarece nu ai mentionat daca al doilea certificat este de tip "in continuare" sau "initial".
Daca este "in continuare" atunci trebuie sa completezi rubrica "serie intial" si "nr initial" cu datele primului certificat, in acest caz se suporta integral din CCI, iar daca este "initial" atunci nu mai completezi acele rubrici si se suporta din FS.
Daca este "in continuare" atunci trebuie sa completezi rubrica "serie intial" si "nr initial" cu datele primului certificat, in acest caz se suporta integral din CCI, iar daca este "initial" atunci nu mai completezi acele rubrici si se suporta din FS.
Da este "in continuare",am uitat sa precizez. Era făcut exact cum ati specificat ,ce nu știam e daca e bine sau nu ca la primul concediu fiind de exact 5 zile calendaristice trebuie suportat din Fs,numai ca in Saga am trecut perioada dar au apărut doar 3(cele lucrătoare) era de miercuri pana duminica cu cod 06 si nu știam daca e bine asa sau nu sau daca mai trebuie făcut ceva cu celelalte 2 zile .
Este bine asa deoarece se suporta primele 5 zile calendaristice (si nu lucratoare).
Va multumesc mult