Declaratia D394 - Rectificativa
-
Declaratia D394 - Rectificativa
Am de facut o declaratie rectificativa ( am declarat parteneri comerciali eronat), valorile sunt bune. In ultima versiune de Saga daca fac rectificativa la D394 datele de pe prima pagina adica punctul C- Rezumat declaratie NU le mai pastreaza dupa validarea declaratiei. Ce pot face in acest caz??
Re: Declaratia D394 - Rectificativa
Nu am înțeles. PDF-ul nu e de la SAGA.
Iar datele se păstrează la validare.
Refă actualizarea la 471 pentru că inițial a existat o problemă (dar nu așa ceva) la generarea D394 dar s-a rezolvat.
Iar datele se păstrează la validare.
Refă actualizarea la 471 pentru că inițial a existat o problemă (dar nu așa ceva) la generarea D394 dar s-a rezolvat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua.
Cand dau validare la declaratia 394, imi sterge toate datele de la punctul C. Am refacut declaratia de cateva ori si tot asa imi da. Am descarcat inca o declaratie de la ANAF, am copiat-o cu "impost data - export data" din PDF, dar tot imi sterge datele.
Va rog frumos sa imi dati un sfat ce pot sa fac.
Multumesc.
Cand dau validare la declaratia 394, imi sterge toate datele de la punctul C. Am refacut declaratia de cateva ori si tot asa imi da. Am descarcat inca o declaratie de la ANAF, am copiat-o cu "impost data - export data" din PDF, dar tot imi sterge datele.
Va rog frumos sa imi dati un sfat ce pot sa fac.
Multumesc.
Am reusit sa validez D394. Am reinstalat versiunea noua de la SAGA (471) si s-a validat declaratia fara sa mai stearga sumele din "C.Rezumat declaratie"