Buna seara,
pentru PFA cu domeniul de activitate agricultura, la generarea D394 pe luna iunie imi apar facturile cu taxare inversa inregistrate pentru vanzarea cerealelor de grau, orz, rapita cu TVA 20% in loc de 9%. Unde trebuie sa modific cota de TVA?
Multumesc
D394 iunie 2016
Re: D394 iunie 2016
Buna ziua,
Si la mine la fel, si mai mult decat atat nu preia codurile de taxare inversa, cu toate ca sunt definite pe articole.
Utilizez de ceva vreme Saga PS si pana acum functiona.
Si la mine la fel, si mai mult decat atat nu preia codurile de taxare inversa, cu toate ca sunt definite pe articole.
Utilizez de ceva vreme Saga PS si pana acum functiona.
Refaceți actualizarea. Dacă problema persistă, trimiteți o sesizare pe mail la SAGA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna seara,
am sunat la SAGA si mi s-a comunicat ca pentru versiunea SAGA PS cu stocuri, pot modifica cota TVA in sectiunea Articole si astfel in D394 se va prelua corect cota TVA pe fiecare articol. Pentru mine care am doar versiunea de baza (fara stocuri), trebuie sa modific manual in D394 valoarea TVA la 9% pentru a depune corect.
Multumesc pentru raspuns tomac.
am sunat la SAGA si mi s-a comunicat ca pentru versiunea SAGA PS cu stocuri, pot modifica cota TVA in sectiunea Articole si astfel in D394 se va prelua corect cota TVA pe fiecare articol. Pentru mine care am doar versiunea de baza (fara stocuri), trebuie sa modific manual in D394 valoarea TVA la 9% pentru a depune corect.
Multumesc pentru raspuns tomac.