bilant eronat, va rog
bilant eronat, va rog
Am gresit ceva la bialntul 2015, l-am depus si am primit recipsa de validare ca e ok.
Pot redepune pana maine bilantul corectat?
Trebui e sa platesc vreo amenda?
Multumesc mult!
Pot redepune pana maine bilantul corectat?
Trebui e sa platesc vreo amenda?
Multumesc mult!
Re: bilant eronat, va rog
Nu se poate redepune. Îți va da eroare.
Ok!
Multumesc!
Il las asa si gata.
Multumesc!
Il las asa si gata.
Am comis-o si eu....la bilantul de la 30.06.2016, in formullarul 01, coloana 1, am preluat sumele de la 30.06.2015, in loc de cele din 31.12.2015 si deja am depus bilantul online. Ce sa fac, il corectez si-l mai depun odata? Oare merge, imi da recipisa valida? Sau merg la Anaf cu cd si ma astept la amenda (cu toate ca sunt in termen)? Sau il las asa? Oare verifica cineva bilantul vreodata ??? Ce ma sfatuiti, poate ati mai intalnit cazuri...nu vreau sa cred ca sunt eu exceptia, cea mai aiurita... ??? Multumesc !
Se poate redepune corect. Doar situațiile anuale nu se pot depune de mai multe ori.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
La formularul 30, rd. 126 (total datorii) nu ar trebui sa fie inclus si rd. 161 (ct. 167, alte imprumuturi) ?
In forma actuala nu este inclus, desi logic ar trebui sa fie....
In forma actuala nu este inclus, desi logic ar trebui sa fie....
rectific... dupa generare si validare, in PDF-ul generat apare si suma din rd. 161 cumulat pe rd. 126. In SAGA, sectiunea bilant insa lipseste aceasta formula.
Daca redepun bilantul la iunie primesc amenda (l-am depus, am recipisa, dar am constatat ca am gresit ceva si vreau sa-l redepun si nu stiu daca primesc amenda).
Multumesc!
Multumesc!
Nici măcar nu poți. Îți va da eroare. Lasă-l așa.