cod amortizare
cod amortizare
Buna
Sunt noua pe aici si as avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva.
La imobilizari in saga C trebuie sa aleg un cod de amortizare si nu stiu unde sa incadrez licenta si domeniul web
Multumesc
Sunt noua pe aici si as avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva.
La imobilizari in saga C trebuie sa aleg un cod de amortizare si nu stiu unde sa incadrez licenta si domeniul web
Multumesc
Re: cod amortizare
Există cod doar pentru imobilizările palpabile.
cand dau inchidere de luna daca nu aleg cod nu mi se amortizeaza
Cred ca gresesti. Tu doar crezi ca din acea cauza nu iti amortizeaza, doar ca uiti ca amortizarea incepe de luna urmatoare, nu?
stiu ca incepe din luna urmatoare, operatiunea este din luna mai, si in mod normal din iunie trebuie sa se amortizezadar nu se amortizeaza
Ai pus bifa la casuta "necorp"?
bifa am pus, dar nu am pus durata, abia acum mi-am dat seama.
Oare pe 24 de luni e ok?
Multumesc mult de ajutor
Oare pe 24 de luni e ok?
Multumesc mult de ajutor
la un CMI-medic de familia s-a achizitionat un electrocardiograf portabil...nu stiu la ce clasa de amortizare sa-l incadrez...
2.2.2.2.PUNTI DE MASURAT, COMPARATOARE SI ANALIZOARE DE FRECVENTA; INSTALATII PENTRU VERIFICAREA FRECVENTMETRELOR SI APARATE DE MASURAT DEVIATIA DE FRECVENTA, ÎN AFARA DE: ( 8 ani)
2.2.2.2.1-aparate portabile 4 ani
2.2.2.2.PUNTI DE MASURAT, COMPARATOARE SI ANALIZOARE DE FRECVENTA; INSTALATII PENTRU VERIFICAREA FRECVENTMETRELOR SI APARATE DE MASURAT DEVIATIA DE FRECVENTA, ÎN AFARA DE: ( 8 ani)
2.2.2.2.1-aparate portabile 4 ani
- fagarasa176
Cauta in 2.1.25. | Masini, utilaje si instalatii pentru ocrotirea sanatatii.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
am un scanner de laborator in valoare de 36000 lei ptr un laborator de tehnica dentara si nu stiu la ce clasa de amortizare sa-l inscriu...2.2.9 sau 2.1.25.1 ?....
- fagarasa176
Ce legatura ai cu aparatele de facturat si perifericele?
2.1.25.1 APARATE SI INSTRUMENTE PENTRU OFTALMOLOGIE, PENTRU OTO-RINOLARINGOLOGIE. APARATE SI INSTRUMENTE PENTRU STOMATOLOGIE. APARATE SI INSTALATII PENTRU FIZIOTERAPIE. APARATE SI INSTALATII DE LABORATOR PENTRU ANALIZE MEDICALE. UTILAJE, INSTALATII SI APARATE
2.1.25.1 APARATE SI INSTRUMENTE PENTRU OFTALMOLOGIE, PENTRU OTO-RINOLARINGOLOGIE. APARATE SI INSTRUMENTE PENTRU STOMATOLOGIE. APARATE SI INSTALATII PENTRU FIZIOTERAPIE. APARATE SI INSTALATII DE LABORATOR PENTRU ANALIZE MEDICALE. UTILAJE, INSTALATII SI APARATE
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
multumesc