inchidere sold furnizor achitat cu BO
-
inchidere sold furnizor achitat cu BO
Buna ziua. Am urmatoarea situatie : o factura de reduceri comerciale in suma de -100 lei si o factura achizitie marfa de 1.000 lei. S-a platit cu bilet la ordin scadent 30 zile, in suma de 900 lei. Eu le-am inregistrat pe ambele la intrari dar cand intru la Bo emise sa inregistrez biletul la ordin imi apare doar factura de achizitie. Cum sa fac sa inchid furnizorul , cont 401 ? In ce cont intra reducerile comerciale ? Multumesc....
Re: inchidere sold furnizor achitat cu BO
reglezi factura de -100 cu cea de 1000 si-ti ramine la furnizorul respectiv suma de 900
-
Eu ma refer cum sa procedez in Saga...
- fagarasa176
Ce este neclar in aceasta explicatie?avramg scrie:reglezi factura de -100 cu cea de 1000 si-ti ramine la furnizorul respectiv suma de 900
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Da, am citit mesajul lui avramg doar ca nu-mi da voie in program sa reglez...Tin sa mentionez ca factura cu reducere este din iulie iar factura de achizitie este din august...Cand dau reglare nu-mi apare nici o factura in partea de jos a ecranului... 

Factura initiala este cu TVA la incasare? Daca da, atunci si factura storno este la fel cu cu bifa la "TVAi"?
Cand ai facut plata prin BO a facturii initiale ai completat ca si plata partiala doar 900 sau ai bifat integral?
Cand ai facut plata prin BO a facturii initiale ai completat ca si plata partiala doar 900 sau ai bifat integral?