SCHIMBARE INCADRARE
SCHIMBARE INCADRARE
Buna ziua
cine ma poate ajuta cu niste informatii
am fost 3 angajati la sc respectiv administrator, contabil si casier.
administratorul a plecat si afost numit in locul lui pe postul de admin casierul
cum inregistrez in saga daca pana la 12 august a fost casier si acum devine administrator
multumesc
cine ma poate ajuta cu niste informatii
am fost 3 angajati la sc respectiv administrator, contabil si casier.
administratorul a plecat si afost numit in locul lui pe postul de admin casierul
cum inregistrez in saga daca pana la 12 august a fost casier si acum devine administrator
multumesc
Re: SCHIMBARE INCADRARE
Unde cum inregistrezi? Ar trebui sa ne dai detalii exacte ca sa te putem ajuta.
in saga in salariati???
in saga schimbi doar functia.
daca consideri ca e necesar faci act aditional cu modificarea de functie cod cor si transmiti revisal a ITM
daca consideri ca e necesar faci act aditional cu modificarea de functie cod cor si transmiti revisal a ITM
Am depus revisal. Pe mine ma intereseaza cum inregistrez in saga in salariati. Eu am completat in salariati jos in stanga data de 11.08.2016 , data pana la care a fost casier si am adaugat o alta inregistrare cu aceiasi persoana incepand cu data de 12.08.2016. Problema este ca pe statul de plata apare persoana de doua ori si cu doi fluturasi si nu stiu daca e corect?????multumesc
adaugi alta inregistrare DOAR la contract nou. Nu pentru aceeasi persoana, daca ai schimbat doar functia.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Mulțumesc dar tot nu am înțeles Cum inregistrez persoana respectiva adică, casierul avea pana la 11 august salariul de 1300 iar de când e numit administrator salariul e de 1800 multumesc
Pui diferența, calculată manual, pe alte venituri la august. Modificarea de salar și de funcție la Salariați o faci după ce validezi statele de plată pe august.
MULTUMESCcernatv scrie:Pui diferența, calculată manual, pe alte venituri la august. Modificarea de salar și de funcție la Salariați o faci după ce validezi statele de plată pe august.