Instalatie gpl
-
rogojanm152
Instalatie gpl
Buna ziua,cum inregistrez si eu o instalatie gpl pentru o masina complet amortizata in saga? Va multumesc
Re: Instalatie gpl
Si ce valoare de intrare va fi avand aceasta instalatie?
Ca regula putem sa o gandim ca pe o imbunatatire a mijlocului de transport pe care aceasta instalatie a fost montata.
Daca autoturismul a fost amortizat complet, atunci dam aceeasi clasificare din Catalogul mijloacelor fixe (2.3.2.1.1.) si acestei instalatii si o amortizam asa cum scrie acolo.
Ca regula putem sa o gandim ca pe o imbunatatire a mijlocului de transport pe care aceasta instalatie a fost montata.
Daca autoturismul a fost amortizat complet, atunci dam aceeasi clasificare din Catalogul mijloacelor fixe (2.3.2.1.1.) si acestei instalatii si o amortizam asa cum scrie acolo.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
-
rogojanm152
Am inegistrat-o la imobilizari ca modernizare a masinii, dar trebuie sa fac eu nota cu amortizarea in fiecare luna ?pentru ca programul nu o face sau nu stiu eu cum sa fac?
va multumesc.
va multumesc.
Amortizarea se face la inchidere de luna la validarea "inregistrare amortizare imobilizari".
-
rogojanm152
stiu ca acolo se face, dar nu o face. eu am inregistrat factura la intrari si apoi la modernizare in ecranul imobilizari , mai trebuie sa inregistrez instalatia si in lista imobilizari? cred ca ceva nu fac bine sau mai trebuie sa fac ceva ca sa imi calculeze amortizarea la inchidere.
multumesc.
multumesc.
Nu, nu trebuie inregistrata si in ecranul de Imobilizari.
Doar la Modernizari, apoi Validare si la Plan de amortizare -> Calculeaza
Doar la Modernizari, apoi Validare si la Plan de amortizare -> Calculeaza
-
rogojanm152
exact asa am facut, la registru imobilizari imi i-a pe fisa modernizarea, dar la lista am aceeasi valoare initiala a masinii , trebuie sa o modific eu ?
nu imi inregistreaza amort si unde trec eu nr de luni pentru amortizare?
nu imi inregistreaza amort si unde trec eu nr de luni pentru amortizare?
-
rogojanm152
am reusit la lista imobilizari imi lua la valoarea ramasa 0 iar eu am trecut suma modernizarii si am completat la luni ramase de amortizat si acum calc amortizarea
va multumesc pentru ajutor.
va multumesc pentru ajutor.