casa de marcat
casa de marcat
am o casa de marcat eltrade a100
cum listez bonul fiscal direct din programul saga?
am incercat si nu merge
cum listez bonul fiscal direct din programul saga?
am incercat si nu merge
Re: casa de marcat
Bine ai venit pe forum!
Incearca sa folosesti extensia "MarketLine" (http://www.sagasoft.ro/detalii_MarketLine.php), este mult mai usor de utilizat.
Incearca sa folosesti extensia "MarketLine" (http://www.sagasoft.ro/detalii_MarketLine.php), este mult mai usor de utilizat.
Buna ziua, puteti sa-mi spuneti si mie daca leg casa de marcat la calculatorul cu saga, se poate ca tot ce bag pe casa sa se transmita in saga direct ?
- fagarasa176
Pentru ZaineaL
Daca folosesti MarketLine atunci raportul Z se va transfera (centralizat pe fiecare articol) in programul Saga.
Ar fi posibil sa emiti bon direct din programul Saga, dar atunci iti incarca fara rost meniul iesiri, deoarece atunci fiecare bon o sa iti apara separat.
Daca folosesti MarketLine atunci raportul Z se va transfera (centralizat pe fiecare articol) in programul Saga.
Ar fi posibil sa emiti bon direct din programul Saga, dar atunci iti incarca fara rost meniul iesiri, deoarece atunci fiecare bon o sa iti apara separat.
as fi vrut sa se transfere automat, desi as fi vrut productia sa se faca o data cu vanzarea, pe langa ca as incarca programul cu n bf si n productii, nu imi permit nici calculator sa pun vanzatoarei, abia au invatat sa bata pe casa de marcat, nu ma risc sa le pun baza de date in brate
- fagarasa176
Nu se poate asa cevazaineal scrie:as fi vrut sa se transfere automat,
Singura varianta este cea expusa mai sus de colegul @balazse
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Pentru ZaineaL
Daca lucrezi cu MarketLine poti seta drepturile, adica ce poate sa faca efectiv si nu pui baza de date in "brate", deoarece nu o sa aiba acces (MarketLine fiind o extensie care comunica cu programul Saga).
Poti sa faci vanzarea din MarketLine, iar la sfarsit de zi sa transferi datele in program unde se centralizeaza vanzarea, dupa care pe baza acelor date centralizate poti mai usor sa faci productia pe toata cantitatea vanduta.
Daca mergi pe utilizarea simpla a casei de marcat, atunci nu inteleg de ce ai dorii sa introduci fiecare bon in parte in program.
Daca lucrezi cu MarketLine poti seta drepturile, adica ce poate sa faca efectiv si nu pui baza de date in "brate", deoarece nu o sa aiba acces (MarketLine fiind o extensie care comunica cu programul Saga).
Poti sa faci vanzarea din MarketLine, iar la sfarsit de zi sa transferi datele in program unde se centralizeaza vanzarea, dupa care pe baza acelor date centralizate poti mai usor sa faci productia pe toata cantitatea vanduta.
Daca mergi pe utilizarea simpla a casei de marcat, atunci nu inteleg de ce ai dorii sa introduci fiecare bon in parte in program.
vreau sa usurez munca a 3 oameni, doi bat pe casa, altul citeste zetul si apoi face productia (ca asa se merge in conta de la coada la cap). nu are vanzatoarea loc de pc, nu am download-at market line, nu il cunosc, dar daca poate lucra si offline cred ca e o idee buna, avand in vedere ca deja sunt 2 puncte de vanzare si vor sa mai deschida unul.
- fagarasa176
Sincer si sfatul meu este sa folosesti MarketLine
Nici nu iti dai seama inca cat de mult usureaza munca
O sa ne multumesti mai tarziu
Programul lucreaza si off-line insa pentru transferuri vanzari, sincronizari trebuie neaparat legatura cu calculatorul unde este instalata Saga C.
Nici nu iti dai seama inca cat de mult usureaza munca
O sa ne multumesti mai tarziu

Programul lucreaza si off-line insa pentru transferuri vanzari, sincronizari trebuie neaparat legatura cu calculatorul unde este instalata Saga C.
Descaraca, si faci teste, probe pe o firma clona.zaineal scrie:nu am download-at market line, nu il cunosc,
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
multumesc, voi testa