angajare cu data retro

fodore

angajare cu data retro

#1 Mesaj de fodore »

Buna ziua. Am o problema dificila va rog sa ma ajutati.
Azi la o societate care presteaza servicii funerare a fost ITM-ul in control . Are angajati gropari dar 2 persoane nu s-au prezentat la lucru, a trebuit neaparat sa caute alte 2 persoane in locul lor. Deci aceste doua persoane nu erau angajate.
Dl. inspector de la ITM a spus la administrator ca pot sa fac angajare la acele persoane cu contractul incheiat pe data de maine 07.10.2016 cu data angajarii pe data de 06.10.2016. Este posibil asa ceva ?

zaineal

Re: angajare cu data retro

#2 Mesaj de zaineal »

DA, si pe o cunostinta dea mea au pus-o sa faca asa , repede repede, transmite asa, apoi stai lupule ca te-am prins, amenda pentru netransmitere in timp ... oricum ar fi pot incadra amenda.... cred ca asta e mai mica

alexan88

#3 Mesaj de alexan88 »

Cred ca ii mai ok sa ei amenda pentru netransmiterea la termen a revisalului, decat pentru munca la negru

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

Conf art 4 alin 1 lit a HG 500/2011 completarea, respectiv înregistrarea în registru si transmiterea registrului se fac la angajarea fiecărui salariat, cel târziu în ziua lucrătoare anterioară începerii activităţii de către salariatul în cauză.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns