monografie contabila achizitie stampila

cernatv

Re: monografie contabila achizitie stampila

#16 Mesaj de cernatv »

Scuze, OG 17/2015

paturcai

#17 Mesaj de paturcai »

S-a desfiintat stampila in ceea ce priveste ANAF si alte institutii publice.
Stampila nu s-a desfiintat in legatura cu contractele incheiate intre terti
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

catalin.rusinaru

#18 Mesaj de catalin.rusinaru »

(2) Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum si entitatile fara personalitate juridica nu au obligatia de a aplica stampila pe documente sau orice alte inscrisuri emise in relatia dintre acestea.

paturcai

#19 Mesaj de paturcai »

Nu comentez, eu v-am dat un exemplu din ceea ce se intampla in viata de zi cu zi intre firmele private.
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

balazse

#20 Mesaj de balazse »

Se va schimba si aia cu timpul, doar ca merge incet.

nasteaf

#21 Mesaj de nasteaf »

La noi acum la Finante nu se elibereaza nici un act (de ex.decizie de reactivare, certificat de inreg.in scopuri TVA, etc), daca nu aplici stampila pe actul care ramane la ei.Din art.V din OG 17/2015 iau numai prevederile al.1, respectiv:(1)Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum şi entităţile fără personalitate juridică nu au obligaţia de a aplica ştampila pe declaraţii, cereri sau orice alte documente depuse la instituţiile sau autorităţile publice.
Mi-au zis ca legea prevede ca numai pe documentele depuse la ei nu se prevede obligativitatea utilizarii stampilei.Ei au dreptul sa ceara in continuare aplicarea stampilei pe documentele emise de ei.
Din al.3 art.V din OG 17/2015 eu am inteles ca persoanele prevazute la al.1 si 2 nu au nici o obligatie de a aplica stampila pe orice document.Voi cum vedeti aceasta problema?

balazse

#22 Mesaj de balazse »

Deseneaza o steluta, iar daca nu accepta sa ii intrebi de actul normativ care defineste continutul pentru "stampila". :wink:

Scrie răspuns