Eroare depunere D394
-
Eroare depunere D394
Buna ziua, la depunerea declaratie D394 imi apare urmatoarul mesaj:
Au fost identificate următoarele ERORI:
F: op1 (135)
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException: Invalid byte 1 of 1-byte UTF-8
sequence.'
Ma puteti ajuta ce anume sa verific?
Va multumesc!
Au fost identificate următoarele ERORI:
F: op1 (135)
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException: Invalid byte 1 of 1-byte UTF-8
sequence.'
Ma puteti ajuta ce anume sa verific?
Va multumesc!
- fagarasa176
Re: Eroare depunere D394
Ai diacritice in denumirea unui tert.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Am si eu aceasta eroare, am tot cautat diacritice si le-am scos, dar tot imi da erori.
Poate sa mai aiba si alta cauza?
Multumesc
Poate sa mai aiba si alta cauza?
Multumesc
Daca iti da aceeasi eroare inseamna ca a mai ramas de corect diacritice, cel mai bine este sa stergi si sa rescrii manual din nou.
-
Au fost identificate urm?toarele ERORI:
F: validari globale
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException: Invalid byte 2 of 3-byte UTF-8
sequence.'
Nu am diacritice. Am actualizat soft , am regenerat declaratia 300 (ca la aceasta declaratie am eroare), imi genereaza D300_A4.0.04 din 22.03.2016 , dar dupa ce dau validare ca sa se ataseze XML, imi ramane pe formularul D300_A.4.0.0 din 22.03.2016.
Am depus-o de doua ori cu eroare de validare.
Ce fac in acest caz ?
F: validari globale
eroare: Eroare fatala de parsare: 'org.xml.sax.SAXParseException: Invalid byte 2 of 3-byte UTF-8
sequence.'
Nu am diacritice. Am actualizat soft , am regenerat declaratia 300 (ca la aceasta declaratie am eroare), imi genereaza D300_A4.0.04 din 22.03.2016 , dar dupa ce dau validare ca sa se ataseze XML, imi ramane pe formularul D300_A.4.0.0 din 22.03.2016.
Am depus-o de doua ori cu eroare de validare.
Ce fac in acest caz ?
Citeste cele de aici:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=36100
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=1&t=36100
Verificați denumirea băncii. Are diacritice probabil.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Am citit pe forum, nu am diacritice pe nicaieri, am reactualizat programul si generat din nou declaratia, am descarcat inclusiv D300 de pe site ANAF si am completat-o manual si imi da aceeasi problema la validare : adica nu pastreaza vers 4.0.4.
Nu stiu ce sa mai incerc.
Nu stiu ce sa mai incerc.
Vă rog eu, deschideți declarația 300 respectivă și verificați ce scrie la bancă. Dacă aveți diacritice sau semne speciale / ( ' sau & încercați să le eliminați.
-
Banca este Intesa Sanpaolo Bank... scris de manuta mea. Nu am virgule , nu am liniute.
Greu de spus. Puneți pdf-ul undeva pe drobox sau similar și trimiteți-mi linkul pe privat să văd și eu acel pdf.
eu am avut aceasta situatie din cauza ca in adresa de domiciliu a administratorului aveam diacritice in denumirea strazii...
Aici era de la bancă. Denumirea era Intesa San Paolo ROMÂNIA. Și în denumirea țării există litera  care folosește diacritice.
Am depus D394 pe septembrie , si am primit urmatoarea eroare de la anaf:
"Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: informatii (1)
eroare regula: A32: Sunteti inregistrat ca permitand consultarea de catre o persoana impozabila a
tranzactiilor derulate cu dumneavoastra prin intermediul aplicatiilor puse la dispozitie de ANAF si nu puteti
reveni asupra acestei optiuni"
stie cineva ce inseamna?
"Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: informatii (1)
eroare regula: A32: Sunteti inregistrat ca permitand consultarea de catre o persoana impozabila a
tranzactiilor derulate cu dumneavoastra prin intermediul aplicatiilor puse la dispozitie de ANAF si nu puteti
reveni asupra acestei optiuni"
stie cineva ce inseamna?