informare

rengleb

informare

#1 Mesaj de rengleb »

Am un CIM cu 2 ore la o fundatie pe functie de administrator,si am dori sa-l angajam si cu 6 ore pe functia de bucatar este nevoie sa-i facem al doilea CIM pentru functia de bucatar care ar trebui trecut
la Salariati unde i se dea un alt numar la contract sau se face la primul contract de munca un act aditionar pe functia de bucatar in care sa se specifice si nr de 6 ore pe functia de bucatar. deci sa fie 2 ore administrator si 6 ore bucatar.Astept raspunsul Dvs.Mii de multumirii!

adrigela77

Re: informare

#2 Mesaj de adrigela77 »

Ii dai alt numar la contract, sunt atributii diferite, faci fisa postului ptr. bucatar, in CIM treci 6 ore/zi 30ore pe saptamana si sa specifici in ambele contracte programul: de luni pana vaineri 2 ore/zi intre orele=....si in celalalt contract 6 ore/zi itre orele=.....Succes.

rengleb

#3 Mesaj de rengleb »

Mii de multumirii !

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

O să accepte d112 si revisalul doua CIM la același angajator? Testați până la capăt să vedeți dacă e bine.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Atrage atentia angajatului sa nu fie bolnav, altfel o sa te tii de cap la D.112.

ferenta

#6 Mesaj de ferenta »

Asta-i tare! :)
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Fa un test si o sa vezi ce o sa iasa. :lol: :mrgreen:

grecus149

#8 Mesaj de grecus149 »

de ce sa mai faca al 2 lea contract? Face act aditional in care schimba functia si durata muncii ( si bineinteles salariul)
Dar sa aiba act de calificare bucatar.

balazse

#9 Mesaj de balazse »

Pai sunt 2 functii total diferite.

saucan

#10 Mesaj de saucan »

Buna seara,am cateva întrebări ,sper sa ma puteți ajuta. La o societate lucrează si administratorul,acesta are CIM pe 4 ore pe funcția vânzător ,trebuie modificata funcția ? Daca da, se face act adițional cu schimbarea funcției? Iar daca el are contract pe 4 ore poate sta mai mult ? Iar pe Weekend ceilalți angajați au spor de Weekend ,trebuie sa aibă si administratorul ? Sau el poate sta fără? Si daca mai este administrator la alta firma ,trebuie CIM si la acea firma ? Ca mai lucrează si acolo 2-3 ore. Încă ceva, declarația de avere cine si când trebuie sa o depună ? Este un formular anume ? Va multumesc mult, o seara buna

Scrie răspuns