adeverintele medicale
-
adeverintele medicale
medicii de familie si spitalele, nu accepta adeverintele medicale editate din programul Saga. Ni se
cere adeverinta anexa 19. De ce nu a fost modificat in Saga configuratia acestei
adeverinte ?
cere adeverinta anexa 19. De ce nu a fost modificat in Saga configuratia acestei
adeverinte ?
Daca pot sa ajut si nu o fac,degeaba exist.
Re: adeverintele medicale
ver 3.0.465 din 15.02.2016
1. ...
2. ...
3. In ecranul "Salariati", butonul "Adeverinte", s-a introdus adeverinta pentru acordarea certificatelor de concediu medical, cf. Ordinului nr. 43/8/2016.
1. ...
2. ...
3. In ecranul "Salariati", butonul "Adeverinte", s-a introdus adeverinta pentru acordarea certificatelor de concediu medical, cf. Ordinului nr. 43/8/2016.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Da, asa este, adeverinta de care spuneti este in program,dar medicii de familie si
cei de la spitale le refuza ptr ca nu seamana cu cele din anexa 19, ptr ca nu au acel tablou liniat in care se trec concediile medicale. Sunt de o absurditate imensa si am fost nevoit sa liniez cu creionul pe adeverinta acel tabel liniat cu mentiunea c.m.
Oare numai la noi in Prahova sa fie acesti medici idioti?
cei de la spitale le refuza ptr ca nu seamana cu cele din anexa 19, ptr ca nu au acel tablou liniat in care se trec concediile medicale. Sunt de o absurditate imensa si am fost nevoit sa liniez cu creionul pe adeverinta acel tabel liniat cu mentiunea c.m.
Oare numai la noi in Prahova sa fie acesti medici idioti?
Daca pot sa ajut si nu o fac,degeaba exist.
Peste tot. Nici la mine nu le acceptă. Le refac în word. 

“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
La noi sunt mai puțin încuiați. Acceptă acele adeverințe fără probleme, fără tabel.
Sunt siguri că pacientul ajunge la morgă și nu mai trebuie sa-i elibereze certificat de concediu medical.
Sunt siguri că pacientul ajunge la morgă și nu mai trebuie sa-i elibereze certificat de concediu medical.

Si eu. Si au valabilitate de doar 30 de zile.herganiec scrie:Peste tot. Nici la mine nu le acceptă. Le refac în word.
Și la mine sunt care comentează, dar până la urmă n-au ce face și le acceptă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
- fagarasa176
Da dar poate au auzit ei de @cristi ala smecher de la SAGAtomac scrie:Și la mine sunt care comentează, dar până la urmă n-au ce face și le acceptă.

Pe cand de noi restul

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-