O societate la 31 dec 2015 a avut cifra de afaceri de 470.000 ron ,si a intrat la tva lunar , iar in martie 2016 a fost de 92.000 ron . Administratorul vrea sa treaca la neplatitor de tva , nu stiu daca v-a mai depasi sau nu , dar e dorinta lui > In martie 2015 a trecut la tva dupa ce aproape 2 ani nu a fost platitor de tva si pt asta am completat acel 088 .
tot cu 1 ian.2016 a trecut la impozit pe profit ,,
care sunt conditiile de trecere de la platitor de tva lunar
Re: care sunt conditiile de trecere de la platitor de tva lu
buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca se poate face varianta mea la urmatoarea problema:
societatea a primit decizie de anulare tva .Pana se rezolva cu decl 088 care nu cred ca va primi un aviz favorabil sa fac asa:
-inregistrare ROI pt neplatitor tva declaratia 095 si declaratia 091 sa-i acorde CUI de neplatitor pt intracomunitare
-in luna iulie sa fac declaratia 096 pentru ca sigur nu depaseste cifra de afaceri de 220.000 lei
multumesc de sfat anticipat
societatea a primit decizie de anulare tva .Pana se rezolva cu decl 088 care nu cred ca va primi un aviz favorabil sa fac asa:
-inregistrare ROI pt neplatitor tva declaratia 095 si declaratia 091 sa-i acorde CUI de neplatitor pt intracomunitare
-in luna iulie sa fac declaratia 096 pentru ca sigur nu depaseste cifra de afaceri de 220.000 lei
multumesc de sfat anticipat
@isacm Citeste art. 310 alin. (7) C.F.
Tu l-ai depasit.Persoana impozabilă înregistrată în scopuri de TVA conform art. 316 care în cursul anului calendaristic precedent nu depășește plafonul de scutire...
Buna seara,
societate platitoare de impozit pe venit si tva trimestrial, am depasit in luna noiembrie plafonul de 100 000 euro si va rog sa-mi confirmati daca am inteles bine:
1. incepand cu 01.10.2016 voi fi platitor de impozit pe profit
2. voi trece la platitor de tva lunar cu 01.01.2017
Multumesc anticipat.
societate platitoare de impozit pe venit si tva trimestrial, am depasit in luna noiembrie plafonul de 100 000 euro si va rog sa-mi confirmati daca am inteles bine:
1. incepand cu 01.10.2016 voi fi platitor de impozit pe profit
2. voi trece la platitor de tva lunar cu 01.01.2017
Multumesc anticipat.