numar mediu salariat
numar mediu salariat
Buna ziua. Nu s-ar putea calcula numarul mediu de salariati din an, la sfirsitul lunii decembrie si afisat pe situatia tiparire salarii, RECAPITULATIE . Aceasta este necesar pentru schimbarea vectorului fiscal daca in an am avut mai mult de 3 salariat. Programul oricum face acest calcul dar il afiseaza doar pe formularul de bilant. O zi buna.
Re: numar mediu salariat

Da mi-e greu. Am 3 luni din an cu 3 salariat cu 2 si 4 ore, apoi ale 3 cu 7 salariati cu 1, 2 4 ore apoi alt 3 luni cu 5 salariati tot asa si alte 3 luni cu 2 salariati cu 1 respectiv 2 ore. A fost o sugestie nu o obligatie. Daca se poate se poate daca nu asta e. O zi buna si scuze. Oricum am considerat ca am peste 3 salariati si am depus 010 pentru schimbarea vectorului fiscal de la trimestru la luna pentru impozit salarii si contributii.
Pentru vectorul fiscal, numarul mediu de salariati nu se determina in functie de norma, ci in functie de numarul efectiv din fiecare luna. Daca ai 5 salariati cu fractiune de norma de 4 ore, timp de 12 luni, nu inseamna ca ai un numar 2,5 salariati si ca vei depune declaratiile trimestrial, ci ca ai 5 salariati si ai obligatia depunerii lunare a declaratiei D112.
Modul de calcul al numarului mediu de salariati se calculeaza conform art. 147 alin (6) din Codul fiscal.
Modul de calcul al numarului mediu de salariati se calculeaza conform art. 147 alin (6) din Codul fiscal.
Eugen Pintea