am inreg gresit o factura din iulie 2015 avea tva si am inreg fara tva.
acum vreau sa o introduc in iulie 2015 si sa fac dec 300 corectie la ANAF si alt dec394
dar saga nu ma lasa zice ca luna este inchisa,ce fac devalidez toare lunile pina ajung la iulie 2015,inreg si validez din nou toate lunile sau inreg in dec 2016 stornare si inreg corecta si bag in dec 300 suma la regularizari
multumesc pt sfat
decont tva
Re: decont tva
Varianta 2.
Oricum la D300 nu există rectificativă, și chiar dacă ar exista, ar fi prea multă bătaie de cap.
Iar corecție pentru erori materiale nu cred că mai poți face după mai bine de un an și jumătate.
Oricum la D300 nu există rectificativă, și chiar dacă ar exista, ar fi prea multă bătaie de cap.
Iar corecție pentru erori materiale nu cred că mai poți face după mai bine de un an și jumătate.
Re: decont tva
1) - nu devalidati si nu modificati nimic in operatiunile initiale; nu va chinuiti sa faceti alta D394 si nici in D300 corectia; o sa va apara in 12.2016 "reglarea" - nu este nicio drama !
2) - va pozitionati pe intrarea introdusa gresit si apasati butonul "stornez" (puneti la data/data document 01.12.2016 - presupunand ca faceti in decembrie operatiunea)
3) - va pozitionati pe intrarea "stornata" in 01.12.2016 si apasati din nou butonul "stornez" (puneti la data/data document tot 01.12.2016) - si in ecranul secundar completati corect datele cu TVA-ul aferent
2) - va pozitionati pe intrarea introdusa gresit si apasati butonul "stornez" (puneti la data/data document 01.12.2016 - presupunand ca faceti in decembrie operatiunea)
3) - va pozitionati pe intrarea "stornata" in 01.12.2016 si apasati din nou butonul "stornez" (puneti la data/data document tot 01.12.2016) - si in ecranul secundar completati corect datele cu TVA-ul aferent