decl 394
Re: decl 394
Deci... nu ma lasati! Factura aceea mica de la fan courier care contine si chintata pe aceesi hartie,dar mai jos se inregistreaza pe tip C sau M?
pe tip gol Factura, nu scrie pe ea simplificata nici bf , scrie factura, daca e pe a4 a5 sau 11cmx9cm, e tot factura
scrie seria B F. deci pe ce merge?
Crede și nu cerceta. Las-o așa că e de pus în ramă.
BF a fost o simpla coincidenta si am citit eu rapid si am inteles gresit. dar daca vreti, va cumpar eu rama!
si asta este,la inceput iti mai iei si suturi,nu ma supar!
Stai cuminte. Șuturi îți iei și după 20 de ani de experiență. Toti își iau într-un fel sau altul. Și eu îmi iau să nu crezi cumva că eu sunt scutit.
Ideea e că de la stres și grabă pot apărea astfel de confuzii. Dar trebuie să recunoști că a fost hilară faza.
Ideea e că de la stres și grabă pot apărea astfel de confuzii. Dar trebuie să recunoști că a fost hilară faza.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
o fi fost hilara! v-am spus ca nu am citit cu atentie. aaa... si imi recunosc si neexperienta!
un week-end linistit!

Buna seara, am urmatoarea diferenta intre D300 si D394 la dec2016, am depus D300 si nu am depus D394. In D300 la achizitii, baza impozabila si TVA aferent corespund cu JC, dar in D394, baza impozabila este la fel ca in D300, dar suma TVA deductibila este mai mare cu 2, probabil din rotunjiri, este corect sa las asa? In D394 baza impozabila *20% nu imi da TVA ca in JC si D300 ci cu 2 mai mult.
Multumesc
Multumesc
La facturile pentru persoane fizice mai este obligatoriu de completat CNP pentru D394?
Multumesc!
Multumesc!
Doar dacă n-ai adresă.