Buna ziua
la o microantreprindere am scos fisa pe platitor in martie 2016 si situatia era
-tva la diferente avea ex.1000 lei tva de recuperat
-impozit profit tot la diferente 2000 lei
societatea a trecut in 2013 de la profit la micro si de atunci depun decl.pe 0 ,are tva anulat.
In decembrie 2016 am scos alta fisa dar sumele de sus sunt trecute cu minus ,, SCA/20.06.2016 ,, la sume de rambursat la tva -1000 si la impozit SCA/20.06.2016 la incasari -2000 lei
Imi puteti spune de ce au trecut asa ?Multumesc mult pt.raspuns
FISA platitor
Re: FISA platitor
Si nu ar fi mai usor sa ii intrebi pe ei?
multumesc pentru raspuns
voi merge sa i intreb dar credeam ca ma lumineaza cineva ,sa am idee ce se intampla sa nu fiu picata din pom cand intreb.
voi merge sa i intreb dar credeam ca ma lumineaza cineva ,sa am idee ce se intampla sa nu fiu picata din pom cand intreb.
La ce fel de program au ei, cred ca ii mai bine sa ii intrebi direct pe ei.
SCA vine de la scădere. De la borderou de scădere sau document de scădere ce are rol de diminuare a debitului. Cel puțin așa spun sursele mele 
Este firesc să apară la micro în perioada în care de la micro s-a trecut la profit și sumele datorate la micro au fost considerate plăți anticipate în contul impozitului pe profit.
La TVA nu e normal să apară decât dacă se rambursează TVA. Sau dacă ei corectează vreo eroare. Dar informațiile despre ce au corectat tot de la ei puteți obține
Este firesc să apară la micro în perioada în care de la micro s-a trecut la profit și sumele datorate la micro au fost considerate plăți anticipate în contul impozitului pe profit.
La TVA nu e normal să apară decât dacă se rambursează TVA. Sau dacă ei corectează vreo eroare. Dar informațiile despre ce au corectat tot de la ei puteți obține
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
tobosv790
Poate s-a prescris suma de recuperat. Că după 5 ani pa și puși dacă nu-i ceri între timp ( poate de frica unui control sau din neglijență).