Declaratia 394
Re: Declaratia 394
Bon fiscal pe zero e puțin probabil să existe.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Era posedată casa de marcat.
Casa sigur nu, dar unii din fața ei, sigur au o problemă!Azi am primit și eu un raport zilnic cu valoare o, cică pentru ziua de 24, deși nu a lucrat, tot l-a listat!Așa ca să fie!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Stiu ca am facut o prostie inregistrand ceva ce nu am in mana, sau macar sa vad daca exista.
E vorba de RDS care a tramsmis o factura si in partea de jos era inregistrata ca avem sold, inscriind nr data si valoarea facturii restanta. Patronul a achitat .Am tot solicitat factura respectiva, macar sa inregistram si noi apoi sa storneze, dar n-am putut sa ajungem nici cum cu ei la intelegere, au inapoiat banii fara sa ne trimita ceva.
Nu e vorba de o suma mare, eram la termenul de depunere a declaratiilor si l-am inregistrat pe baza datelor primite, credeam ca vom primi factura.
Ce pot sa fac acum?
E vorba de RDS care a tramsmis o factura si in partea de jos era inregistrata ca avem sold, inscriind nr data si valoarea facturii restanta. Patronul a achitat .Am tot solicitat factura respectiva, macar sa inregistram si noi apoi sa storneze, dar n-am putut sa ajungem nici cum cu ei la intelegere, au inapoiat banii fara sa ne trimita ceva.
Nu e vorba de o suma mare, eram la termenul de depunere a declaratiilor si l-am inregistrat pe baza datelor primite, credeam ca vom primi factura.
Ce pot sa fac acum?
O stornați. Ca să nu declarați în D394 puneți la dată document o dată din 2006 de exemplu.
Dar am declarat-o deja in trim.lll si acum vreau sa fac rectificare.
Atunci stornați-o la trimestrul IV și intrați la trim III și înainte de a genera D394 debifați acea poziție din declarație.
Si nu trebuie sa depun rectificativ la tr. lll?
Păi ce v-am spus eu? Să o redepuneți. Că nu există altă metodă de rectificare. Doar că v-am spus cum se face.
Va multumesc pentru sfaturi si rabdare!
-
Imi cer scuze pentru intrebarea de mai sus legata de bonul fiscal pe zero. Asa cum a mai mentionat cineva asa am primit si eu pentru cateva zile rapoarte zilnice pe zero si nu voiam sa omit eu ceva in declaratie. Multumesc pentru raspunsuri!