Eroare la generarea D394
Eroare la generarea D394
La generarea D394 imi apare urmatorul mesaj: Setati plajele de numere oentru facturi in ecranul Numere si serii din meniul Administrare pentru pozitia Iesiri... Si desi am setat, imi da in continuare eroare. ati intalnit acesta situatie ? Multumesc
- fagarasa176
Re: Eroare la generarea D394
Poate a'ti setat pentru anul 2017
Verificati in stanga sus anul
Verificati in stanga sus anul
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
am si eu o problema la generarea declaratiei 394. imi apare mesaj de eroare "exista coduri fiscale invalide. Acestea sunt marcate cu rosu si trebuie corectate" . Am verificat si nu este nimic marcat cu rosu. Am incercat sa verific si fiecare cod in parte. Ce pot sa fac?
Ai ultima actualizare (din 25.01.2017) a programului?
In mod normal ar trebui sa apara cele marcate cu rosu in lista din stanga.
In mod normal ar trebui sa apara cele marcate cu rosu in lista din stanga.
-
stiu ca trebuie sa apara cu rosu. lucrez de foarte multi ani in saga si ... chiam m-am bucurat ca nu am avut nici o problema pana acum. dar acum nu reusesc s-o scot la capat. Erau cu rosu 2 coduri pentru persoane fizice din Italia, pe care le-am debifat. si atat. mai am cateva pozitii cu CNP si cateva fara CNp, dar nimic marcat cu rosu. sincer... chiar sun disperata.
Nu ai raspuns referitor la actualizare. Ai ultima actualizare (din 25.01.2017) a programului?
-
multumesc din suflet. o simpla actualizare de program a rezolvat chinul meu de cateva zile. Dar este curios ca numai la o firma am avut aceasta problema.
Am si eu exact aceeasi problema, am facut actualizarea dar imi apare exact aceeasi eroare.
Ai mai facut ceva in plus?
Ai mai facut ceva in plus?
Care eroare (fiti mai expliciti cand postati o problema, ca altfel este greu sa intelegem ce doriti)?
Daca discutam despre serii, atunci trebuie completat la "administrare" -> "numere si serii" -> alegi anul "2016" (dreapta sus) -> "factura de iesiri" (in tabelul din stanga) si completezi seria si numarul dorit.
Daca discutam despre serii, atunci trebuie completat la "administrare" -> "numere si serii" -> alegi anul "2016" (dreapta sus) -> "factura de iesiri" (in tabelul din stanga) si completezi seria si numarul dorit.