Inregistrare dubla la intrari
-
Inregistrare dubla la intrari
Imi poate spune cineva daca exista vre-o posibilitate ca in cazul unei inregistrari duble sa fii atentionat?La iesiri programul te atentioneaza;la intrari nu.Am avut surpriza neplacuta sa inregistrez in 2 luni diferite aceeasi factura la intrari.
Multumesc .
Multumesc .
- fagarasa176
Re: Inregistrare dubla la intrari
Te atentioneaza...dar numai daca este in aceeasi luna
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Si daca sunt in luni diferite si ai bagat seria si numarul facturii dublate la fel.( nu, cum am vazut la uni care vrea sa ii atentioneze cand baga, "vio0015" si "vio15").
-
Numarul facturii si furnizorul sint perfect identice;cu toate astea in luni diferite,nu te atentioneaza.
- fagarasa176
Si eu ce am zis mai sus?
-
o perioada ne-a atentionat programul pentru inregistrarile duble la intrari, dar... cred ca de la ultima actualizare sau poate alta, nu mai atentioneaza. De ce?
gresesc ceva? ce trebuie sa fac sa atentioneze din nou, pentru ca alta persoana face receptiile si primeste o factura pe mail, o inregistreaza si cand ajunge originalul o inregistreaza din nou
gresesc ceva? ce trebuie sa fac sa atentioneze din nou, pentru ca alta persoana face receptiile si primeste o factura pe mail, o inregistreaza si cand ajunge originalul o inregistreaza din nou
-
Atentionarea este valabila pentru nr de document inregistrat in cadrul aceleiasi luni pentru acelasi furnizor. Daca o inregistrati pe ianuarie si iarasi pe feb de exemplu, nu o sa va atentioneze.
-
Colegul Ursachi are dreptate. Confirm si eu faptul ca nu mai atentioneaza in cadrul aceleiasi luni pt. acelasi nr. de factura si acelasi furnizor. Am situatia asta pe martie si vad ca si in aprilie face la fel. Pana acum cava timp atentiona dublarea intrarii in cadrul aceleiasi luni si era foarte utila aceasta atentionare.
-
La mine functioneaza.
- fagarasa176
SI la mine functioneaza, ca sa vezi
-
Poate se pune un caracter suplimentar la numarul documentului... un 0 sau un .
-
am testat din nou:
- acelasi nr document, acelasi furnizor, aceeasi data - programul atentioneaza duplicarea
- acelasi nr document, acelasi furnizor, data diferita din aceeasi luna - programul nu atentioneaza duplicarea
- acelasi nr document, acelasi furnizor, aceeasi data - programul atentioneaza duplicarea
- acelasi nr document, acelasi furnizor, data diferita din aceeasi luna - programul nu atentioneaza duplicarea
Păi dacă înregistrezi la date diferite în aceeași lună, același document și același furnizor, atunci nu se mai numește duplicarea documentului, ci neatenția noastră
!De aia programul nu mai atenționează, adică eu așa cred!

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Probabil ca ai dreptate, nu stiu de ce ani la rand nu mi s-a intamplat asta si acum, in martie, am gasit in jurnalul de cumparari o factura inregistrata de doua ori - cu data diferita. Dar pentru orice exista un inceput...