Buna ziua,
Am un concediu medical in luna februarie din 2016 si un al doilea concediu medical in continuarea primului in luna martie 2016
Baza de calcul preluata de program la capitolul concedii medicale, si in declar. 112 pt luna februarie este de 8040 lei iar pt concediu medical din luna martie este de 7944
Din cate am inteles din baza legislativa ......bazele de calcul pt concediu medical de continuare trebuie sa fie la fel cu baza de calcul initiala, in situatia mea este o eroare de program sau eroare de gandire?
Si cum pot remedia situatia din declaratia pe luna martie 2016?
concedii medicale
Re: concedii medicale
Vorbiti de anul 2016 ?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Pentru LazarA845
Eroare de completare, adica nu ai completat casutele "serie initial" si "numar initial", ca urmare programul nu avea de unde sa stie ca este de tip "continuare".
De altfel, acele date sunt informative, iar ca si utilizator trebuie sa decizi daca trebuie sau nu sa lucrezi cu acele date.
Eroare de completare, adica nu ai completat casutele "serie initial" si "numar initial", ca urmare programul nu avea de unde sa stie ca este de tip "continuare".
De altfel, acele date sunt informative, iar ca si utilizator trebuie sa decizi daca trebuie sau nu sa lucrezi cu acele date.
balazse scrie:Pentru LazarA845
am verificat cele spuse , si sunt completate,
http://prntscr.com/ec2u7s
Sunt completate dar la venituri și zile sunt introduse manual alte sume.
S-au completat seria și număr de CM inițial ulterior completării veniturilor și zilelor.
S-au completat seria și număr de CM inițial ulterior completării veniturilor și zilelor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.