Buna ziua,
O societate de productie doreste sa acorde salariatilor bonus pentru performanta....mai bine zis: daca se depaseste norma de lucru (salar de baza), se acorda un bonus.
Acest bonus este variabil de la luna la luna ==>un venit cu caracter ocazional.
Nelamuriri:
1. avand in vedere ca acest bonus este variabil, nu trebuie trecut in Revisal, corect?
2. Sumele reprezentand bonusul se evidentiaza in coloana ''Alte drepturi'', corect?
3. Pentru aceste sume, altele decat salariul de incadrare, ce se intocmeste act aditional pentru fiecare salariat in parte sau decizie interna....?
Multumesc!
Depasire norma de lucru - bonus
Depasire norma de lucru - bonus
Îmi iubesc ţara atunci când nu mă uit la televizor şi când nu merg pe stradă. (Octavian Paler)
- fagarasa176
Re: Depasire norma de lucru - bonus
1.Corect
2.Corect
3.Nu
2.Corect
3.Nu
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna ziua,
Daca firma da un bonus unui angajat am inteles ca trebuie emisa o decizie interna.
Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie facuta pentru acordarea unui bonus unui angajat.
Multumesc
Daca firma da un bonus unui angajat am inteles ca trebuie emisa o decizie interna.
Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie facuta pentru acordarea unui bonus unui angajat.
Multumesc
- fagarasa176
Nu se emite nici o decizie.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Si la noi urmeaza sa se dea bonus intr-un magazin dupa vanzari.
Daca nu se intocmeste act aditional langa contract prin ce act se stabileste acest lucru?
Daca nu se intocmeste act aditional langa contract prin ce act se stabileste acest lucru?
Simpla voință a administratorului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.