SRL-D

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
schneiderl

SRL-D

#1 Mesaj de schneiderl »

Buna ziua!
Ma intereseaza un SRL-D nou infiintat care nu beneficiaza de ajutor financiar nerambursabil de 10000 euro. Vrem sa angajam un salariat. Mai exista obligatia de a angaja 2 salariati cu norma intreaga in 2017? De ce facilitati beneficiem la angajarea salariatului?
Multumesc!

paturcai

Re: SRL-D

#2 Mesaj de paturcai »

COlega noastra (de pe Facebook) Bianca va explica:
https://ateliercontabilitate.ro/srl-d-i ... abilitate/
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

nasteaf

#3 Mesaj de nasteaf »

Am un SRL-D care luna aceasta, respectiv in 07.02.2017 implineste 3 ani de la infiintare.Nu a reusit sa obtina nici un ajutor de stat si nici credit garantat 80%. A beneficiat de neplata taxelor de la Reg.Comertului de infiintare firma si de scutirea de la plata CAS angajator pt.primii 4 salariati. La Reg.Comertului i s-a spus ca poate schimba denumirea din SRL-D in SRL in termen de 45 zile de la data de 31.12.2017.Pana la ce data beneficiaza de scutirea de la plata CAS angajat pt.cei 4 salariati?
Multumesc.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Una din facilitati este:
b) sa angajeze, cu contract de munca pe durata nedeterminata, cu norma intreaga si sa mentina in activitate cel putin 2 (doi) salariati de la momentul obtinerii facilitatilor mentionate la art. 5 lit. a) si/sau b) si/sau c) din OUG nr. 6 din data de 09.02.2011, pana la pierderea calitatii de microintreprindere apartinand intreprinzatorului debutant;
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns