buna ziua,
am un SC, conabila mea pleaca in concediu de ingr. copil ( pe perioada de 2 ani ) sunt obligat sa angaje in locul ei contabil sau pot sa fac eu actele. mentionez nu am studi superioare economice, sunt adminisrator si unic asociat la firma.
multumesc !!!
contabil
Re: contabil
Nu ești obligat dar ar fi foarte indicat.
de ce ar fi indict?
eu administrator pot sa emit sa semnez si balanta de verificare si bilantul?
mersi mult pt ajutot
eu administrator pot sa emit sa semnez si balanta de verificare si bilantul?
mersi mult pt ajutot
Dumneavoastră puteți semna orice document că nu vă oprește nimeni, dar nu înseamnă că-l și puteți întocmi singur, corect, mai ales dacă nu aveți pregătire.
Teoretic și eu pot pilota supersonice, practic nu am școală pentru așa ceva și nici nu am făcut-o vreodată.
Teoretic și eu pot pilota supersonice, practic nu am școală pentru așa ceva și nici nu am făcut-o vreodată.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
mersi pt raspuns
Deci sa inteleg ca legea nu ma obliga sa am contabil angajat sau contract de prestari servici cu o contabila,pot eu sa semnez toate actele necesare pentru firma, inclusiv Bilantul. ( mentionez ca e SRL )
MULTUMESC !!!
Deci sa inteleg ca legea nu ma obliga sa am contabil angajat sau contract de prestari servici cu o contabila,pot eu sa semnez toate actele necesare pentru firma, inclusiv Bilantul. ( mentionez ca e SRL )
MULTUMESC !!!
Ce am scris eu și ce ați înțeles dumnevoastră....
Bilanțul e semnat de două persoane. Una e administratorul și aialaltă e cea care are obligația organizării și conducerii contabilității (și întocmirii situațiilor financiare) conform legii contabilității.
Bilanțul e semnat de două persoane. Una e administratorul și aialaltă e cea care are obligația organizării și conducerii contabilității (și întocmirii situațiilor financiare) conform legii contabilității.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Cred că de fapt tot doamna care este in creștere copil vă va face actele numai că dumneavoastră credeți că dumneaei nu mai poate semna documentele contabile. Sau poate dânsa crede. Poate face asta în anumite condiții fără să piardă indemnizația de creștere copil până la 2 ani. Din câte știu poate realiza venituri anuale până la un anumit nivel maxim. Nu știu care mai este valoarea actualizată la zi. Dar de amănunte vă puteți ocupa dvs. și doamna contabilă. Întrebați la AJPIS LOCALĂ! Baftă!