Buna ziua. Am observat la o micro, cand dau sa inchid impozitul pe venit pe trim I, ca imi apare contul 609 inregistrat de 2 ori, cu aceeasi suma (am la acest cont 300 lei si apare de 2 ori in fereastra de calcul impozit pe venit la inchidere luna). Nu imi dau seama de ce face acest lucru, mai ales ca asta inseamna sa platesc impozit...in fisa contului apare o singura o data, dar la calcul il ia in considerare de 2 ori.
Multumesc
inregistrare dubla cont 609
Re: inregistrare dubla cont 609
Poate a fost folosit gresit, adica s-a facut contarea gresita.
Mergeti la fisa de cont si vedeti la ce document se refera. Mergeti la documentul cu pricina si revedeti contarea.
Mergeti la fisa de cont si vedeti la ce document se refera. Mergeti la documentul cu pricina si revedeti contarea.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
E o problemă a bazei de date.
Încercați să schimbați perioada la care se face calculul, modificând data de început și apoi repuneți data corectă. Dacă nu se rezolvă trimiteți o salvare a bazei de date pe mail la firmă.
Încercați să schimbați perioada la care se face calculul, modificând data de început și apoi repuneți data corectă. Dacă nu se rezolvă trimiteți o salvare a bazei de date pe mail la firmă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Da. din pacate, tot dublat apare. voi trimite la ei baza de date. multumesc frumos pt ajutor