buna ziua,
va rog sa imi spuneti cum tb sa procedez la urmatoarea situatie :
cladire reevaluata la 31.12.2013 40700 roni
valoare intrarea cladire:40700 roni
valoare amortizata pana la 31.12.2016 - 8077 roni
valoare justa rezultata din reevaluare la 31.12.2016 - 367301 roni
valoarea neta : 40700-8077 = 32623 roni
cresterea valorii ca urmare a reevaluarii : 367301 - 32623 = 334678 roni
va rog sa imi spuneti cum inregistrez in saga .
valoarea cladirii va fi de 367301 roni
multumesc
reevaluare mijloc fix
Re: reevaluare mijloc fix
Introdu reevaluarea în ecranul imobilizări.
am rezolvat
multumesc.
o zi buna.
multumesc.
o zi buna.
-
catanas440
Buna ziua,
Am procedat si eu asemenea in ecranul de imobilizari...cu o reevaluare,valoarea fiind mai mica
Inregistrarile sunt bune,dar in registrul imobilizarilor imi apar aceleasi valori...de la val veche de inventar ...aceeasi amortizare
Unde gresesc?
Multumesc
Am procedat si eu asemenea in ecranul de imobilizari...cu o reevaluare,valoarea fiind mai mica
Inregistrarile sunt bune,dar in registrul imobilizarilor imi apar aceleasi valori...de la val veche de inventar ...aceeasi amortizare
Unde gresesc?
Multumesc
Doar din curiozitate.
De ce doresti sa inregistrezi reevaluare si in evidentele contabile? Nu cumva reevaluarea s-a facut pentru a platii mai putin la impozite locale?
De ce doresti sa inregistrezi reevaluare si in evidentele contabile? Nu cumva reevaluarea s-a facut pentru a platii mai putin la impozite locale?
-
catanas440
Nu sub nicio forma asta a fost scopul
Se doreste vanzarea spatiilor si notarul a cerut un raport de evaluare...si mi-a zis evaluatorul sa inregistrez rezultatul in conta ca apoi sa apara corecta vanzarea.
Stiam ca nu se mai inregistreaza in contabilitate...
Nu vrea sa ma iau dupa ce spune evaluatorul...dar daca gresesc ...vreau doar o confirmare
Multumesc
Se doreste vanzarea spatiilor si notarul a cerut un raport de evaluare...si mi-a zis evaluatorul sa inregistrez rezultatul in conta ca apoi sa apara corecta vanzarea.
Stiam ca nu se mai inregistreaza in contabilitate...
Nu vrea sa ma iau dupa ce spune evaluatorul...dar daca gresesc ...vreau doar o confirmare
Multumesc