impozit pe venit
impozit pe venit
Buna ziua,
am si eu o intrebare o firma care a trecut de la impozit pe profit la impozit pe micro de la 01.02.2017 si are un salariat cu norma intreaga plateste impozit de 1% sau 2%, am inchis mai devreme luna martie pentru ca vroia sa stie ce impozit are de plata si imi calculeaza impozit de 2% desi sunt 5 angajati cu 2 ore deci am o norma intreaga. Va multumesc
am si eu o intrebare o firma care a trecut de la impozit pe profit la impozit pe micro de la 01.02.2017 si are un salariat cu norma intreaga plateste impozit de 1% sau 2%, am inchis mai devreme luna martie pentru ca vroia sa stie ce impozit are de plata si imi calculeaza impozit de 2% desi sunt 5 angajati cu 2 ore deci am o norma intreaga. Va multumesc
Re: impozit pe venit
Daca nu aveai nici-un salariat, iti calcula cu 3%
Puneți manual 1%.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua!
Se adauga si veniturile din diferentele de curs valutar pt. plata impozitului pe veit sau se vor lua in considerare doar la sfarsitului anului, cand se va depune D100 pt. tim.IV?
Multumesc!
Se adauga si veniturile din diferentele de curs valutar pt. plata impozitului pe veit sau se vor lua in considerare doar la sfarsitului anului, cand se va depune D100 pt. tim.IV?
Multumesc!
Ce spune codul fiscal?
Codul fiscal spune ca se plateste impozit pe veniturile din diferentele de curs valutar doar in ultimul trimestru al anului. Pana acum am fost la impozit pe profit si inca nu am inchis martie pt. a vedea cum imi da in program....
Multumesc!
Multumesc!
DE ce in program apare inca procentul de 2% daca din ianuarie 2017 exista doar 1% si 3%?
Probabil o sa actualizeze Saga dupa 1 aprilie.
@stefi, dacă știi ce scrie în codul fiscal, de ce mai întrebi?
Cota e acolo pentru a testa vigilența utilizatorilor
Cota e acolo pentru a testa vigilența utilizatorilor
au actualizat programul dar, procentul la impozitul pe venit, la firmele cu un salariat cu norma intraga este tot 2%, il modficam noi manual cu 1% va multumesc