Buna seara,
Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Avem o Intrep.Individuala - prestari servicii instalatii sanitare. Am achizitionat casa de marcat in 2014, ulterior am aflat ca nu eram obligati s-o facem. Avand in vedere ca nu am folosit-o de aprox. 1 an si trebuie sa reinnoiesc contractul de garantie, ce ar fi corect sa fac? Sa-l reinnoiesc, desi stiu ca nu o folosesc? Sau ar fi ok sa fac o decizie prin care s-o scot din uz ca urmare a nefolosirii?
Va multumesc anticipat!
Casa marcat nefolosita
Re: Casa marcat nefolosita
Poti sa o conservi, dar nu o poti casa, sau vinde direct altui utilizator. Casa trebuie scoasa din circuit, sau vinde, doar prin intermediul firmei furnizoare.
Eugen Pintea
-
ciolocaa141
Tot legat de case de marcat... am preluat o firma care are 3 case de marcat la diferite puncte de vanzare. Problema e ca un angajat mai vechi spune ca in trecut cand s-au stricat vreo 2 case de marcat au cumparat altele noi fara sa le mai caseze pe cele stricate si sa instiinteze distribuitorul si ANAF. Oare la ANAF as putea afla cate case de marcat active are firma? Acum au 3 functionale dar tind sa cred ca in evidentele ANAF apar cu 5 functionale.
Ce relevanță are că sunt sau nu funcționale?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
ciolocaa141
In D394 imi cere numarul caselor de marcat. Nu e problema daca eu trec 3 si la ANAF poate in evidenta sunt 5?
Multumesc! Asta am in intentie: s-o pastrez. Dar, intrebarea este: mai prelungesc contractul de garantie?