rate laptop romtelecom
Re: rate laptop romtelecom
Eu am facut inregistrarile in contabilitate cum s-a mentionat mai sus, deci presupun ca e corect. Problema mea apare insa cind, dupa inchiderea de luna, in balanta de stocuri, in 214 (echipament, birotica etc), laptopul nu apare deloc. Cum se poate rezolva problema?
ai laptopul respectiv in situatia imobilizarilor, de ce vrei sa fie in 2 locuri?
Chiar daca apare in registrul de imobilizari el trebuie sa apara si in balanta de stocuri - pe tipuri - la categoria "mobilier, birotica s.a.". Dar problema nu se opreste aici: laptopul nu apare nici in situatia aprovizionarilor!?
Ca exemplu avem deja o baraca tip birou care e mijloc fix si care apare in stocuri desi e MF (pe langa alte MF-uri) si pe care am preluat-o cand am inceput sa lucram cu Saga.
Ca exemplu avem deja o baraca tip birou care e mijloc fix si care apare in stocuri desi e MF (pe langa alte MF-uri) si pe care am preluat-o cand am inceput sa lucram cu Saga.
Imobilizari = clasa 2
Stocuri = clasa 3
Asa ca nu are cum sa apara in doua locuri simultan....
Stocuri = clasa 3
Asa ca nu are cum sa apara in doua locuri simultan....
Marian Apetre
Buna ziua , va rog ajutor si eu , intr-o situatie asemanatoare cu Telekom, am urmatoarea situatie :
factura intrare telefon , valoare factura total 597 lei ,
daca inregistrez normal prin intrari obiecte de inventar va fi nota 303=401 suma 501.68 si 4426=401 suma 95.32 ,
se achita val 1 leu 401=5131 ,
nota manuala 401=167 cu suma 596 ( 24 luni) ,
cand se primeste urmatoarea fact de servicii telefonie am pozitia transa lunara 24.82 inregistrata pe nedefinit 167=401 suma 24.82
sau sa inregistrez mai intai 303=167 suma 501.68
dar nu mai stiu cum sa prind fact prin intrari sa pot genera receptia ob de inventar si sa scad lunar valoarea ratei , va multumesc pt ajutor
factura intrare telefon , valoare factura total 597 lei ,
daca inregistrez normal prin intrari obiecte de inventar va fi nota 303=401 suma 501.68 si 4426=401 suma 95.32 ,
se achita val 1 leu 401=5131 ,
nota manuala 401=167 cu suma 596 ( 24 luni) ,
cand se primeste urmatoarea fact de servicii telefonie am pozitia transa lunara 24.82 inregistrata pe nedefinit 167=401 suma 24.82
sau sa inregistrez mai intai 303=167 suma 501.68
dar nu mai stiu cum sa prind fact prin intrari sa pot genera receptia ob de inventar si sa scad lunar valoarea ratei , va multumesc pt ajutor
Se înregistrează factura pentru bunul respectiv. Și se dă în plată prin 167. Apoi în factura lunară se introduce o linie distinctă cu TVA 0 și cont 167.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.