Buna ziua,as dori sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva cum se procedeaza in cazul bilantului la o firma care a fost declarata inactiva in timpul anului din cauza expirarii sediului social?
Cum depun bilantul in cazul acestor firme?
Va multumesc!
firma inactiva
Re: firma inactiva
Cum adica cum il depuneti?
Il depuneti online care orice alt document.
Ce pana acum nu ati mai depus niciun document pentru ca firma era inactiva?
Mai sa fie!
Aveti obligatia sa depuneti TOATE documentele care sunt legate de vectorul fiscal, INCLUSIV bilanturile.
Suspendata nu inseamna ca ea nu mai exista, si GATA!, am scapat sa mai depun documente.
NU
Cand veti cere reactivarea unul din puncte in favoarea aprobarii reactivarii este: A DEPUS TOATE DECLARATIILE SI BILANTURILE CONFORM VECTORULUI FISCAL. Nu va reactiveaza firma daca aveti restante la Bugetul consolidat si/sau declaratii lipsa sau nedepuse (inclusiv bilanturi).
Faceti-i bilantul!
Il depuneti online care orice alt document.
Ce pana acum nu ati mai depus niciun document pentru ca firma era inactiva?
Mai sa fie!
Aveti obligatia sa depuneti TOATE documentele care sunt legate de vectorul fiscal, INCLUSIV bilanturile.
Suspendata nu inseamna ca ea nu mai exista, si GATA!, am scapat sa mai depun documente.
NU
Cand veti cere reactivarea unul din puncte in favoarea aprobarii reactivarii este: A DEPUS TOATE DECLARATIILE SI BILANTURILE CONFORM VECTORULUI FISCAL. Nu va reactiveaza firma daca aveti restante la Bugetul consolidat si/sau declaratii lipsa sau nedepuse (inclusiv bilanturi).
Faceti-i bilantul!
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Re: firma inactiva
Multumesc pentru raspuns,am depus tot ce trebuie depus din momentul in care a fost declarata inactiva firma,nu am fost destul de explicit in ceea ce vroiam sa aflu,dar m-am lamurit.
Zi buna.
Zi buna.