Ref modificare contributii angajator la nivelul sal minim
Ref modificare contributii angajator la nivelul sal minim
Stiti cumva ,de la 01 iunie ,se modifica contributiile angajatorului la nivelul sal.minim pt contracte de munca timp de lucru partial ?
Multumesc.
Multumesc.
Re: Ref modificare contributii angajator la nivelul sal mini
Deocamdata este in proiect.
Iar acele proiecte ce nu sunt "atacate" de mii de oameni prin manifestaţii publice vor deveni literă de lege.
În proporţie de cca. 90%.
În proporţie de cca. 90%.
Nu stiu daca s-au gandit mult cum sa il puna in practica.
Nu s'o gândit deloc.
Ca şi la altele.

Ca şi la altele.
Buna ziua! Eu am o gramada de salariati cu timp partial, numai ca ei au si contracte de 8 ore la alti angajatori. Cum o sa imi calculeze saga contributiile? Doar prin faptul ca nu au bifat la functia de baza?? Va dau alt exemplu, am un salariat cu 6 ore la o firma si cu 2 ore la alta firma, are bifat functia de baza la ctr de 6 ore. Acum, saga cum o sa imi calculeze contributiile? Stie programul ca salariatul respectiv are si contract de 8 ore la alta firma??? Ce porcarie, sper sa nu se aprobe asa ceva
Am inteles ca s-ar aplica incepand cu 01.07 ,dar numai pt anul acesta .Pt Salariatii care nu au si norma intreaga la alta SC si lucreaza cu timp de lucru partial intr-alta parte ,Angajatorul plateste contrib.ca si cand ar avea 8/h ,calculate la sal minim( 1450 Ron ).
Dar pt salariatii care au cate 2h /zi la 4 SC ?
Pai eu asta stiu, mi-am dat seama! Dar cum stie saga ca salariatul respectiv lucreaza la alta societate cu 8 ore?? Ca sa imi calculeze corect contributiile.
Pentru ca mulgerea angajatorilor să fie completă și maximă, nu se va lua în calcul că mai lucrează undeva cu 8 ore.
Ai 10 CIM-uri cu timp partial și unul cu normă întreagă, se vor achita contribuții pentru 11 CIM-uri . Ca și cum ar toate cu normă întreagă.
Ai 10 CIM-uri cu timp partial și unul cu normă întreagă, se vor achita contribuții pentru 11 CIM-uri . Ca și cum ar toate cu normă întreagă.
Eu sper ca glumesti! Ma omoara boss :d
S-a publicat ceva sau s-a renuntat ? Sper ,ca s-a renuntat.
daca nu ia de la noi nu au de unde sa faca pensii si salarii speciale la buget. 
Trebuie sa le incaseze de undeva.

Trebuie sa le incaseze de undeva.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”